Arama sonuçları: *

1. YØNDAİME

STEELSERİES ARCTİS 7X+ SES GEÇ GİDİYOR

tüm uygulamalarda sesim 1sn geç gidiyor nasıl düzeltebilirim bunu
  2. YØNDAİME

Arctis 7 değişik cızırtı sorunu

3 tane cızırtı hali varı sol tarafta birincisi mikrofonu çıkarmadığımda cızırtı yapıyor çıkardığımda gidiyor 2. si mikrofon içerdeyken sesi birazcık kıstığımda gidiyor 3. de gene mikrofon içerde ama elimi kulaklığın sol tarafına götürdüğümde cızırtı kayboluyor çektiğimde geri geliyor çok değişik...
  3. YØNDAİME

Steelseries arctis 7x+ sesim dc ye geç gidiyor

sesim dc ye 0.5 1sn geç gidiyor nasıl düzeltebilirim
  4. YØNDAİME

Steelseries arctis 7x+ equalizer ayarları varmıdır?

kulaklığın sesini ve mikrofonun sesini güzelleştirmek istyiorum equlaizer ayarları varmıdır bildiğiniz
  5. YØNDAİME

YENİ KULAKLIK ALDIM YAPMAM GEREKEN BİRŞEY VARMI?

steelseries arctis 7x+ aldım steelseries gg yi indirip sonarı açtım başka yapmam gereken veya indirmem gereken bir şey varmı
  6. YØNDAİME

STEELSERİES KULAKLIKLARINDA İNDİRİMMİ VAR?

emin olamadığım için indirim kategorisinde açmadım bütün kulaklıklar baya bir indirime girmiş razer steelseries felan düşmüş baya normal fiyatımı bilmiyorum ama arctis 7 çektim bitane eğer indirimdeyse söyleyin indirim kategorisinde açayım emin olamadım ayriyeten 200 tl indirim kodu var
  7. YØNDAİME

Steelseries arctis 7+p vs 7x+

başlıktakı kulaklıklardan birini alacağım sanırım birisi xbox için biriside playstation pc de sorun çıkarırmı hangisini almalıyım pc için xbox lı olan 5100 playstation 5400
  8. YØNDAİME

Balkan ülkelerinde kulaklık fiyatları

Balkan ülkelerinde kulaklık fiyatları türkiyeye göre düşükmüdür yoksa dahamı yüksektir arkadaşıma aldıracağımda
  9. YØNDAİME

Steelseries arctis nova 1 seri farkı nedir?

Arctis nova 1 var 1p var bide 1x var bu kulaklıklar arasındaki fark nedir
  10. YØNDAİME

Razer black shark v2x alınır mı?

Anakartım gigabyte h610m h v3 olması lazım itopyada 2800 den 1700 e düşmüş alınır mı?
  11. YØNDAİME

BU KULAKLIĞI HANGİ SİTEDEN ALMALIYIM?

havit gamenote fuxi3 alacağım kendi sitesindenmi almalıyım yoksa trendyol hepsiburada vs sitelerdenmi herhangi bir durum olduğunda hangisiyle daha iyi iade edebilirim
  12. YØNDAİME

Kablolu/kablosuz max4k kulaklık önerisi

ses kalitesi ve mikrofonu iyi olursa çok iyi olur fiyatını hakedecek bir kulaklık yok neredeyse
  13. YØNDAİME

Razer barracuda x 2022 7.1 sorunu

7.1 sadece windows 10 içinmiş doğrumu ?
  14. YØNDAİME

ARADAKİ FİYAT FARKINA DEĞERMİ (WİRELESS KULAKLIK)

aradaki fiyat farkına değermi genellikle oyun oynarım arkada müzik açarım aradada video izlerim...
  15. YØNDAİME

Cloud 3 wireless ses kartı gerektiriyormu

Cloud 3 wireless veya barracuda x alacağım ekstra ses kartı almam lazımmı?
  16. YØNDAİME

RAZER BARRACUDA X 2022 alınır mı?

oyun için alacağım kırılma sorunları var diye duydum alınır mı? sizce bütçem 4k daha iyi wireless muadili varsa önerir misiniz?
  17. YØNDAİME

HANGİ KULAKLIK DAHA İYİ (OYUN İÇİN)

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-razer-barracuda-x-rz04-04430100-r3m1-mikrofonlu-kablosuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,2004209967.html...
  18. YØNDAİME

USB GİRİŞLİ WİRELESS KULAKLIK ÖNERİSİ

kasamda ince uçlu girişler yok usb girişli wireless kulaklık önerir misiniz? max bütçe 4200
  19. YØNDAİME

HANGİ KULAKLIK DAHA İYİ ?

hyper x cloud 3 mi corsair hs80 mi corsair void elite 7.1 mi bunlardan hangisi daha iyidir oyun ve arkada müzik dinlemek için öneriniz varsa yazabilirsiniz
  20. YØNDAİME

4K BÜTÇEYE KULAKLIK ÖNERİSİ

oyun için arkada müzik dinlemek için kulaklık öneriniz varmıdır
Geri