Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

1000 TL Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

Bütçem 1000 TL civarında. Olabildiğince ses kalitesi yüksek kulaklık önerebilir misiniz?
  2. Furkan Karagülle

Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Önerisi Yapabilir Misiniz?

Bütçe 1000 - 1500 TL arasında. Kulaklık, oyun için kullanılacak. Şarj süresi, gecikme süresi önemli. Ara sıra da müzik dinlenecek. Önerdiğiniz kablosuz kulak üstü kulaklık var mı? @bana beko derler @RevDeisDou @Evil Belief
  3. Furkan Karagülle

100 TL Bütçeye Kulakiçi Kulaklık Önerir Misiniz?

Sağlam olması önemli. Müzik dinlemiyorum. Sesleri net versin, kolay bozulmasın dediğim gibi. Silikonsuz olursa çok iyi olur. Gerçekten rahat edemiyorum silikonlu olanlarla. Var mı bütçeme uygun bir kulaklık? Şunu almayı düşünüyorum. Fiyatı bedavadan biraz pahalı. Yorumları da gayet olumlu...
  4. Furkan Karagülle

250 TL'ye Kablosuz Kulaklık Önerir Misiniz?

Bütçem çok düşük. İşimi görsün ve fiyatına göre kaliteli olsun yeter düşüncesindeyim. JBL T110BT kullanıyorum ancak tam kablosuza geçmek istiyorum. Aklımda bu model var: https://www.hepsiburada.com/qcy-t17-bluetooth-5-1-kulakici-kulaklik-siyah-p-HBCV000012ONSQ Sizin düşünceleriniz veya...
  5. Furkan Karagülle

200 TL'ye Kablolu Kulakiçi Kulaklık Önerir Misiniz?

JBL T110BT ve Samsung dandik kulaklık kullanıcısıyım. Kulaklığı Laptop'umda kullanacağım. BT üzerinden fazla dip ses ve cızırtı oluyor bu yüzden kablolu kulaklık almak istedim. İstediğim özellikler: Fiyatına göre; Kaliteli olması, Mikrofon kalitesinin iyi olması, Bass ve tizlerin iyi olması...
  6. Furkan Karagülle

Sesi Kaliteli Olan Kablosuz Kulaklık Önerir Misiniz?

Bütçe en fazla 500 TL'ye kadar çıkabilir ama ne kadar ucuz o kadar iyi. Bass'lar ve mid'ler çok önemli benim için. 1650611498 @Evil Belief
  7. Furkan Karagülle

150-200 tl arasında fiyat performans ürünü kulaklık

Oyunlarda ve genel kullanımda müzikte falan beni üzmeyecek kaliteli ve uzun ömürlü fiyatını hak edecek bi kulaklık önerir misiniz?
Top Bottom