Arama sonuçları: *

1. J

3000 TL'ye kulaklık önerisi

3000 tl param var ve şuanda razer blackshark v2x kullanıyorum ses kartım kötü olduğu için değiştirmek istiyorum çünkü ortalama ses kartları 2000 tl civarı kendi ses kartı olan 3000 tl veya 200 300 tl esneme payı olan f/p kulaklık önerebilir misiniz?.
  2. J

3000 tl'ye hangi kulaklığı almalıyım?

Şuanda Razer Blackshark V2X kullanıyorum ve ses kartım kötü olduğu için ses kartı yerine yeni kulaklık almaya karar verdim çünkü ortalama ses kartları 2000 tl fln onun yerine 3000 TL'ye veya 200 300 tl esneme payıyla kulaklık almayı düşünüyorum sizce ne almalıyım?
  3. J

Öneri Kulaklık yükseltme kararı aldım ama ne alacağıma karar veremedim.

Şuanda aktif olarak razer blackshark v2x kullanıyorum ve ses kartım kötü olduğu için pek memnun değilim ve ortalama bi ses kartıda 2000 lira fln onun yerine kendi ses kartı olan kulaklık arıyorum bütçem 3000 tl 200 300 tl esneme yapabilirim sizce ne almalıyım?
  4. J

Yardım E-YOOSO Z11'mi yoksa E-YOOSO Z686'mı?

İki klavyede neredeyse aynı fiyata sahipler ama forumlarda gezerken gördüğüm kadarıyla ikiside iyi diyorlar ama sizce hangisini almak daha mantıklı?
  5. J

Razer Blackshark V2X'in mikrofonu arka plandaki sesi iletiyor

Razer Blackshark v2x kullanıyorum ve mikrofonu arka planda olan videoyu müziği karşı tarafa iletiyor akustik eko engelleyici kullanıyorum fakat hala iletiyor ne gibi bi çözüm bulabilirim?
  6. J

Razer Blackshark v2x mikrofonu arka plandaki sesi karşıya iletiyor.

Razer Blackshark v2x kullanıyorum ve mikrofonu arka planda olan videoyu müziği karşı tarafa iletiyor akustik eko engelleyici kullanıyorum fakat hala iletiyor ne gibi bi çözüm bulabilirim?
  7. J

Yardım 1800TL bütçe ile en mantıklı kulaklıklar.

1800 tl param var ve kulaklık bakımından pek bilgim yok o yüzden önerileriniz benim için çok önemli.
  8. J

Yardım Gamepower warlord Alınır mı??

Gamepower warlord alınır mı alınmazsa yerine tavsiye verir misiniz.
  9. J

Yardım 7.1 kulaklık önerir misiniz?.

700 TL bütçem var ve f/p bir 7.1 kulaklik arıyorum.
  10. J

550 TL 7.1 kulaklık önerisi

550 tl bütçem var biraz esneyebilir ve 7.1 f/p kulaklık arıyorum.
Geri