Arama sonuçları: *

1. Clayz

Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Alınır mı

Dostlar selam ben razer kraken kullanıyorum gayet memnunum bır de jbl quantum var yedekte fakat artık pc de kablolu kulaklıklardan bıktım ama en ucuz wırelles genelde 2.5k arası felan oluyor o kadarda bır kulaklıga vermek ıstemıyor elımde var su anda 2 tane fakat bu bahsettıgım kulaklık 900 tl...
  2. Clayz

Kulaklık Mikrofonu arkadan gelen ses sorunu

Selamlar hemen konuya geceyım dc de konusurken bu sorun cok umrumda olmuyodu ama vıdeo cekerken arkadan ufleme sesı gıbı ses gelıyor anakartım asus tuf gamıng a520mplus notherboard kulaklıgım razer kraken 7.1 harıcı bır mıkrofon almama gerek varmı fıfıne hyperx vs hıc para vermeye yonelık...
  3. Clayz

razer kraken 7.1 surround sound açılmıyor

merhaba hemen konuya geçiyim razerin 71. sürücüsünüde yükledım her şeyi yaptım fotoda görmüş oldugunuz seceneklerde 7.1 secenegı olması lazımmış ne yaparsam yapayım yapamadım yardım ederseniz sevinirim.
  4. Clayz

kullandığım bütün kulaklıklarda cızırtı var

selamlar hemen konuya gecıyım telefon kulaklığı kullanıyodum rampage thunder aldım 2 ay once ondada aynı şekil hafif cızırtı vardı dün razer kraken aldım fakat ondada çok az cızırrtı var pc ilemi alakalı yoksa kulaklıklarlamı bende anlamadım yardım ederseniz sevinirim
  5. Clayz

500 tl kulaklık önerisi

selamlar bütçem max 500 tl normalde https://www.trendyol.com/rampage/k29-thunder-mikrofonlu-gaming-oyuncu-kulaklik-isikli-rampage-turkyie-garantili-p-68002713 bu modelı dusunuyordum fakat çogu kişi kotulemıs kararsız kaldım öneride bulunursanız sevinirim
Top Bottom