Arama sonuçları: *

1. Armanc

3500 TL İyi Ses Veren Kulaklık

Merhaba hocalarım ne önerirsiniz? Fps oyunlarıyla aram yok ama hikaye, simülasyon ve dövüş oyunları oynarım. Pasif ses kalitesi de iyi olmalı.
  2. Armanc

3500 TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Hocalarım daha öncelerde HyperX Cloud Orbit S almayı düşünüyordum ama fiyatı arttığından yeni bir kulaklık bulmalıyım (yani fiyatı alamadan arttı) Razer VlackShark V2 SE nin olabileceğini düşünüyorum. HS80 de olabilir ama bunlar dışında ne önerirsiniz? Önemli olan ses kalitesi. Şu am V2X...
  3. Armanc

Öneri 3K Oyuncu Kulaklığı

Hocalarım benim şuan kullandığım kulaklık olan Razer Blackshark V2X'in çevresel ses özelliğini (THX'i desteklemeyen bir model) ve basslarını beğenmediğimden kendime yeni bir kulaklık bakmak istiyorum. Bütçeme uygun ve deneyiminizi olduğu kulaklıklar ile alakalı görüşlerinizi bildirirseniz...
  4. Armanc

Çözüldü✓ 3000 TL Oyuncu Kulaklığı

Önceden Razer Blackshark V2 X kullanıyordum ve beğenmemiştim. Şu an yaklaşık 3 bin TL bütçem var. Çok kararsızım. Bir önerisi olan var mıdır
  5. Armanc

Çözüldü✓ HyperX Orbit S Nasıl ve 2-3k Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Hocalarım benim bir Razer Blackshark V2X kulaklığım vardı. 7.1 özelliğini sözde var ve stereodan farkı yok ve bazen cızırdıyor. Bu yüzden kendime yeni bir kulaklık almak istiyorum. Kulaklığın ses kalitesinin iyi olması ve çevresel sesinin sözde olmamasını isterim. Hem kablolu hem de kablosuz...
  6. Armanc

Öneri 2000 TL Oyuncu Kulaklığı

En fazla esnetme olmadan 2000 tl bütçem var. Ses kalitesinin ahım şahım olması beni memnun eder. Razer blackshark v2 x ile ön arka ayırt etme sorunu yaşadığımdan ve üst modellerden thx yazılımı alamayacağım çünkü Amerika'da değilim. Kablolu kablosuz fark etmez.
  7. Armanc

Öneri 2K Oyuncu Kulaklığı

Hocam kendime bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum. V2X im var ama 7.1 i çok yapay ve 7.1 i açmayınca sesler kısık geliyor. Bundan dolayı ses kalitesine önem vermem gerektiğini düşünüyorum. Bunun için de en fazla 2000 tl verebilirim (Esnetemem) Hangi kulaklığı önerirsiniz?
  8. Armanc

Öneri 3K Oyuncu Kulaklığı

İlk iki modelin ses kartı var. 2. ve 3. kulaklıklarınsa Dolby Çevresel Ses e sahip. Bütçem 2.5K. Hangisini almalıyım? 1. https://www.vatanbilgisayar.com/razer-blackshark-v2-gaming-kulaklik-special-edition.html 2...
  9. Armanc

Yardım Razer Blackshark V2 rakibi 2.5K kulaklık

Hocam kendime uzun zamandır kulaklık bakıyorum ama seçemedim hala. Şöyle kulaklıklar buldum. 1. Asus Rog Theta Electret Hi-fi kulaklık diye geçiyor. Hi-fi nedir? 2. Razer Blackshark V2 var. Hangisinin ses kalitesi daha iyi? 1683469206...
  10. Armanc

Öneri 2500 TL Oyuncu Kulaklık

Merhaba hocalarım kendime bir kulaklık almak istiyorum ve 2500 tl bütçem var. Razer blackshark v2 special edition indirimle vatan da 2300 tl ve daha ucuzunu bulamadım! Bir de geçenlerde forumda çok beğenilen bir kulaklık olan sennheiser epos game zero yu buldum ajakçede 4K ama amazonda 1300 tl...
  11. Armanc

Öneri 2500 TL Oyuncu Kulaklık Önerisi

Hocalarım ben sorunlu olduğunu düşündüğüm V2 x imi iade edene kadar bir model belirlemek istedim. Ses kalitesi benim için önemlidir ve kablosuz kablolu fark etmez ama ses kartlı olursa daha iyi olur. 1682843515 7.1 tercihim
  12. Armanc

Yardım (Cidden) Blackshark V2 X 7.1'i Sorunlu

Merhaba hocalarım kendime 1 ay önce razer blackshark V2 X model bir kulaklık aldım. Razer uygulamasında V2 X USB olarak gözüküyor ama USB Girişi yoktu. Üstüne son zamanlarda önü ve arkayı fark edemediğimi fark ettim razer ın 7.1 yazılımını aktif etmiştim. İade mi etmeliyim?
  13. Armanc

Öneri 3 Kulaklık Arasında Kaldım

Merhaba hocalarım kendime kulaklık bakıyorum ve 1300tl bütçem var. Bütçeyi zorlayamam. Ve 3 kulaklık arasında kaldım ama akakçeden bakarken V2 x in ses kartlı olduğu tarzı saçmalamaya başladı hangisini önerirsiniz...
  14. Armanc

Yardım Akakçeden bakınca razer blackshark V2 x ses kartlı gözüküyor

Hocam kendime akakçeden kulaklık bakıyorum ama şimdi hangi kulaklığın ses kartı olduğunu falan bilemiyorum. Ses kartının olmadığını bildiğim V2 x ses kartı var diye gözüküyor ne yapmalıyım? https://www.akakce.com/kulaklik,1,2.html/139335,1151915,1106699,793533,1149899,700-9999999999tl
  15. Armanc

Öneri 1300 TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Merhaba hocalarım. Razer Blackshark V2 X im sorunlu çıktığından iade edeceğim ve şu an 1300 tl civarı bir bütçem var. Ses kartı, 7.1 (mümkünse sanal olmasın), kablolu kablosuz fark etmez. Ses kalitesi ise önceliğimdir. 1682249187 @TİTAN. 1682249209 Hocam bir öneriniz var mıdır? :)
  16. Armanc

Öneri 1500TL Kulaklık Önerisi

Merhaba hocalarım. Benim kulaklık için 1500 TL civarı bir bütçem var. Ses kalitesi benim için önemli ve oyun için kullanacağım (e-spor değil). Bir de anakartın ses kartı için falan uğraşmamak için ses kartı olan bir kulaklığa ihtiyacım var. Son olarak 7.1 kalitesinin beni üzmeyecek olması. Bir...
Top Bottom