Arama sonuçları: *

1. L

2000 TL'ye ders için kulak üstü kulaklık önerisi

Ders dinlemek için kullanacağım günde 5-6 saat ders dinliyorum kulağımı acıtmasın, terletmesin istiyorum. Sesleri canlı olsun, kafamı yormasın, kulak ve baş üstü ağrı yapmasın yani ağır olmasın. Önceki kulaklığım hem terletiyor hem de ses kalitesinden dolayı baş ağrısı yapıyor bunun yanı sıra...
  2. L

Oyuncu Kulaklığı Tamir Ettirmek Mantıklı mı?

Elime HyperX Cloud 2 geçti (kablolu) silikonlar sağlam ama biraz sarsılmış o yüzden sağ taraf çalışmıyor sol taraftan az ses geliyor tamirciye yazdım 2 taraflı tamir gerekir 350 dedi. Mikrofonu da yerinde yok onu alıp takmayı düşünüyorum. Tamir ettirebileceğim güvenilir sağlam bir yer var mı...
  3. L

1400 TL'ye kadar oyuncu kulaklığı önerir misiniz?

Malum asgari ücret nerelere kadar çıktı şimdi fiyatlar 2 katı olmadan elimdeki parayı harcamak istiyorum bu gece sipariş vereceğim aklımdaki marka asus tuf gaming H3 7.1 Red, ama bunda gürültü önleyici yok bu fiyata daha iyi bir öneriniz varsa yazar mısınız?
  4. L

900 TL'ye kadar oyuncu kulaklığı önerisi

Gece oynuyorum bu yüzden mikrofonu sağlam olursa sevinirim çünkü sesimi çok yükseltmeden konuşmam gerekiyor. Kulakları uzun kullanımda ağrıtmasın ses kasmaya yarasın ses kalitesi iyi olsun istiyorum. H2002D'yi sepete ekledim(800 TL) Başka önerisi olan varsa belirtebilir.
  5. L

Preo MS36 Alınır mı?

https://www.teknosa.com/preo-ms36-dokunmatik-kontrol-led-guc-gostergeli-bluetooth-51-tws-gercek-kablosuz-kulaklik-beyaz-p-145070324?shopId=teknosa&gowitAdId=fee7a37f-2158-47ee-925d-a35ed72d46c4 Kablosuz kulaklık almak istiyorum 500 TL üzerine çıkmak istemiyorum sizce alınır mı QCY t13 kullandım...
  6. L

Kulaklık Mikrofon Ayırıcı ne işe yarar?

Elimde telefon kulaklığı var bilgisayara takınca sadece ses veriyor mikrofon özelliği çalışmıyor gamer kulaklıklar da iyice zamlandı ve o kadar oyun oynayan biri de değilim ama oynadığım oyunlarda sesli iletişim kurmak istiyorum Kulaklık Mikrofon Ayırıcı alsam telefon kulaklığını taksam...
  7. L

Telefon kulaklığı bilgisayarda mikrofon olarak kullanılabilir mi?

2 tane ucuz marka telefon için kablolu kulaklığım var, birini bilgisayara takınca ses geliyor sorun yok ama diğerini mikrofon girişine takınca mikrofonu algılasa bile sesleri almıyor nasıl çözebilirim? Kulaklıklar 3 çizgili
  8. L

600 TL'ye alınabilecek f/p kulaklık önerisi var mı?

Hiçbir yerde stok kalmamış bu yüzden mpow air se bile 1k'dan başlıyor arkadaşlar AOC GH200 alayım mı?
  9. L

TTec 2KM117S Bluetooth 5.0 kulak üstü kulaklık alınır mı?

500 TL bütçem var. Spor ve ders için kullanacağım. Dışarıdan ses geçirmesin istiyorum, gürültü önlemeli özellikle kulaklık alıyorum. Bahsettiğim kulaklık alınır mı? F/P ürünü müdür? İndirimlerle vesaire 270 TL'ye geliyor. 1687367729 @MuratTheFounderOfGariban hocam var mı bir düşünceniz
  10. L

600 TL'ye kadar kulak üstü kulaklık önerisi

6 7 saat kullanacağım toplu alanlarda ders çalışırken dışarıdan ses duyurmasın silikonları uzun saatler kullanıma uygun olsun kulaklarım ağrıtmasın istiyorum bu kriterlere uygun kulaklık var mı? Ders çalışırken eğilince mikrofonu gözüme geliyor o yüzden mikrofon çubuğu olmadan olursa çok iyi olur
  11. L

600 TL'ye kadar ders için kulaklık

Ders dinlerken dışarıdan gelen sesleri duyurmayan yüksek kaliteli sesi olan kulağı rahatsız etmeyen kulaklık önerir misiniz?
  12. L

Bu kulaklık alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-lp10-tws-kablosuz-bluetooth-yurt-disindan-p-HBCV0000391U5U
  13. L

Lenovo thinkplus lp10 kulaklık nasıl

alınır mı yoksa bu fiyata daha iyi var mı
  14. L

250 tl'ye n11 kulaklık önerisi

N11'de 50 tl indirimim var 200 tl ve üzeri ürünlere özel olarak bu fiyatlara N11'de önerebileceğiniz gaming kulaklık var mı ses kasma ve konuşma konusunda sıkıntı çıkarmayacak.
  15. L

250 tl'ye kadar gaming kulaklık önerisi

Daha önce 200 tl'ye kadar olanı sormuştum fakat şimdi bir indirim kuponu yakaladım 250 tl'ye kadar çıkabiliyorum önerisi olan var mı Beklentim -Dışarıdan gelen sesleri duymayayım -Mikrofonu çok yükses sesle konuşmadan da sesi yansıtabilsin çünkü geceleri oyun oynayabiliyorum -Ses kasmada sorun...
Geri