Arama sonuçları: *

1. mortemeyn

Kulaklığın ses kartı mı anakartın ki mi daha iyi?

Razer BlackShark V2 USB kulaklığım var sorum şu bunun USB ses kartı mı daha iyidir yoksa PRO Z790-A MAX WIFI şu anakartım var bunun mu ses kartı daha iyidir? Fxsound yada Dolby Atmos kullanacağım da USB ile mi takıp EQ ayarı yapıyım yoksa direkt anakarta mı bağlayım jak ile hangisi daha mantıklı?
  2. mortemeyn

Soundcore Anker Liberty 4 NC alınır mı bugün alıcam?

Arkadaşlar 2 aydır kulaklık alasım var öyle telefonda video filan izlerken işte malum yaz geldi pc de filanda takarım diye fakat bir türlü alamadım. Soundcore Anker Liberty 4 NC alıcam gibi artık amazona sordum iade alırız dediler olmadı alıyım en kötü iade ederim sevmezsem dedim sizce ne alayım...
  3. mortemeyn

Anker Liberty 4 TWS vs Anker Liberty 4 NC

Arkadaşlar kulaklık alacağım da çok araştırdım başlıkta yazdığı gibi hangisini almak mantıklı NC modeli mi yoksa diğeri mi? Farkları var sanırım baya aralarında 600TL fiyat farkı var NC olmayan daha pahalı. Farklara değer mi sizce?
  4. mortemeyn

2000-3000TL Earbuds kulaklık önerisi

Arkadaşlar başlıkta da yazdığı üzere 2-3K civarında earbuds alacağım fakat karar veremiyorum ne alabilirim altta düşündüğüm bir kaç model var sizce hangisi alınır? Anker Soundcore Liberty 4 NC Soundcore by Anker Liberty 4 TWS EarFun Air Pro 3 TW500E SoundPEATS Capsule3 Pro
  5. mortemeyn

EarFun Air Pro 3 vs Anker Liberty 3 Pro vs Anker Liberty 4 NC

Hangisini almak mantıklı sizce? Soundcore by Anker Liberty 4 NC Soundcore by Anker Liberty 3 Pro EarFun Air Pro 3 < Bunu almayı düşünüyorum en uygunu ve iyi gibi.
  6. mortemeyn

Hangi kulaklığı almalıyım?

Arkadaşlar uzun süredir bluetooth bir kulaklık almak istiyorum kullanım amacı şöyle çok fazla kullanmayacağım uçakta filan kullanırım işte bazen müzik için takarım nintendo switch oynarken takmalık bir kulaklık almak istiyorum altta atıklarımdan hangisi sizce mantıklı fiyat farkları çok sizce...
  7. mortemeyn

Kablosuz kulaklık önerisi

Arkadaşlar kablosuz kulaklık arıyorum eşime Q30 aldık güzel kulaklık fakat ben küçük istiyorum PC de kullanmayacağım uçakta, nintendo switch oynarken kullanacağım bluetoothlu kulaklık önerir misiniz? Cildim biraz kolay alerji oluyor silikon tıpalı kulaklıkları kullanamıyorum kulağım kaşıntı...
  8. mortemeyn

Anker Soundcore Q45 vs Q30

Anker Soundcore Q45 vs Q30 arkadaşlar kulaklık alacağım da hangisi mantıklı sizce? Aralarında 1500TL fiyat farkı var değer mi sizce? Sürekli dışarıda kullanmayacağım. İşte uçakta, evde müzik dinlerken falan kullanacağım. Hangisini alayım sizce? 1711915552 Aradaki fiyat farkına değer mi?
Top Bottom