Arama sonuçları: *

1. FrankEnsQ

2000 3000 gaming kulaklik tavsiyesi

Mikrofon olmasin mumkunse bir de tum kulagi kaplamasi lazim cunku pedler kulagima temas ettiginde agri yapiyor. Wireless var midir bu fiyata?
  2. FrankEnsQ

1500 lira civari wirelles gaming kulaklik ariyorm

mikrofon olmasina gerek yok pc de genelde offline oyun takiliyorum arada bi valo falan oynuyom nadir geri kalaninda youtubede geciriyorum wirelles kulaklik lazim kafa ustu yardimci olurmusnuuz
  3. FrankEnsQ

Öneri Seslendirme kayıtları için mikrofon önerisi!

Seslendirme ile uğraşıyorum, Behringer C1 almayı düşünüyorum sesi en temiz ve pürüzsüz bir şekilde kayıt edebileceğim bir mikrofon önerir misiniz?? +Ses kartı
  4. FrankEnsQ

200 - 250 lira civarı AirPods önerisi

Sporda kullanacağım, şarjı uzun gitsin yeter.
  5. FrankEnsQ

mikrofonumda Ses cızırtılı gidiyor

kaç hz ayarlanmalı arkadaşlar baya dip gürültü var
  6. FrankEnsQ

mikrofondan dip ses geliyor

Sharkoon HDS Rush ER3 Siyah Oyuncu Kulaklık Fiyatları ve Özellikleri Kulaklığım bu, dip gürülü var. Sıfıra nasıl çekerim? konuştukça alttan dip ses geliyor
  7. FrankEnsQ

150 lira civarı kulak üstü kulaklık

https://www.cimri.com/kulaklik/en-ucuz-snopy-sn-4388-kulaklik-fiyatlari,848485?gclid=CjwKCAiAioifBhAXEiwApzCztpg2fVRkmQ75MjiR3bP3jKv_wni9b7umHdP4mFkY6RYkv6iP-JdmVhoCbL8QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds bunu alıcam sizce nasıldır bütçem bukadar daha yükselmez imkansız
  8. FrankEnsQ

250 lira civarı oyuncu kulaklık önerisi

bukadar param var dahasını ekleyemem iyi kötü birtane kulaklığım vardı kırıldı yenisini alıcam biliyorum bütçe az ama yapacak bir şey yok yardımcı olurmusunuz
  9. FrankEnsQ

kulaklık kablo bağlayınca ışık yanmıyor

sadece bluetoth bağlayınca ışıkları çalışıyor kablo takınca yanmıyor nasıl açabilirim tuşla alakası yok
Top Bottom