Arama sonuçları: *

1. Carlsson

Corsair void elite rgb alınır mı

merhaba bütçem 4200tl corsair almayı cok düsündüm uzun zamandır yorumları gayet güzel ama emin olamıyorum genelde fps oyuncusuyum kalitesi mikrofonu ve sesi nasıl kullananlar deneyimlerini söyleyebilir mi
  2. Carlsson

Yardım 2025'te corsair void elite rgb alınır mı

merhaba kullananlara veya bilenlere bi kaç sorum olucak aklıma takılan bi kaç soru var zaten corsairin cok kaliteli ürünleri olduğunu biliyorum ama yani mikrofonu ve açma kapamada bi şüphe duyuyorum mikrofonu nasıl ve bilgisayarı her aç kapa yaptığımda dongle yi de cıkarıp takmam gerekiyor mu
  3. Carlsson

Corsair void elite rgb dongle sorunu yaşayan var mı?

merhaba bundan önce kullandığım r*mpage marka kablosuz kulaklığın dongle ında cok sorun yaladım her bilgisayarı aç kapa yaptığımda onu da tak çıkar yapmam gerekiyodu ve bilgisayar usb yi görmüyofu bu kulaklıkta öyle bir sorun var mı kullananlar yardımcı olabilir mi lütfen
  4. Carlsson

Öneri Kaliteli kablolu-kablosuz kulaklık önerisi

merhabalar herkese iyi günler öncelikle fps oyunucusuyum ve ses kalitesi ses gecikmesi ve mikrofon kalitesi bana göre cok önemli yeterki oyunlardaki sesleri tam şekilde duyabiliyim bunu bütçem 4000
  5. Carlsson

Öneri Razer Blackshark V2 X alınır mı

merhaba Fps oyuncusuyum ve benim için ses ve mikrofon çok önemli sesiyle ilgili cok yorum gördüm iyi olduğunu gördüm ama mikrofonu anlayamadım karışık geldi mikrofonu discord ve oyun içi kullanıcam ses kalitesi nasıl? ve kulaklık kablo girişi usb değil onla ilgili bi sorun çıkarmı
  6. Carlsson

Yardım Logitech G435 Lightspeed alınır mı?

merhaba öncelikle kullandığım kablosuz kulaklıkta her bilgisayarı kapattığımda usb yi cıkarıp takmak zorunda kalıyordum ve bazen de usb yi görmüyordu bu kulaklıkta o sorun var mı ve mikrofon sesi kalitesi nasıl? kullananlar lütfen yardımcı olsun
  7. Carlsson

Yardım Kaliteli kablolu kulaklık önerisi

merhaba kablosuz kulaklığım bozuldu kaliteli bi kablolu kulaklık arıyorum 1700tl ye kadar cıkarım corsair void elite rgb alacaktım zam gelmiş :) mikrofonu sesi iyi olan bir şey istiyorum görünüş önemsiz fps oyuncusuyum
  8. Carlsson

Corsair void elite rgb alınır mı?

merhaba normalde rampage fury x kulaklığı kullanıyorum ama usb sinde okadar sorun yaşıyorum usb yi görmüyor hiç bir şekilde sıkıldım artık gerçekten corsair void almayı düşünüyorum kulaklığı kullananlar azıcık bilgi verebilir mi yaşadığınız sorunları veya usb bağlanma sorunları gibi iyi akşamlar.
  9. Carlsson

Öneri 1500-2500 arası kablosuz kulaklık önerisi

merhaba 1500-2500 kablosuz kulaklık arıyorum ama arada kaldım aklımda bi tane kulaklık var iş görür mü? veya daha iyileri malzeme kalitesi iyi varsa önerir misiniz https://www.trendyol.com/rampage/rm-w1-fury-2-4ghz-kablosuz-7-1-gaming-oyuncu-mikrofonlu-kulaklik-p-48092424 bir çok özelliği...
Geri