Arama sonuçları: *

1. Storagon

Havit Gamenote H2002P Almaya Değer Mi ?

Havit Gamenote H2002P almayı düşünüyorum. Yaklaşık aynı fiyat bandında alınabilecek daha iyi kulaklık öneriniz var mı ? Almışken kaliteli bir şey alayım diyorum.
  2. Storagon

Havit Gamenote H2002P Alınır Mı ?

Havit Gamenote H2002P Alınır Mı ?
  3. Storagon

Kulaküstü Kulaklık Öneri

BÜTÇE: 1000 TL (Fiyatına değecekse biraz daha çıkabilirim) USB girişi olması önemli (USB + Jack olursa daha iyi olur) Kablo uzunluğu 2 metre ve üzeri olması önemli (Kasam masa altında) Mikrofonu olması önemli Genelde FPS tarzı oyunlar oynuyorum (Bir önemi var mı bilmiyorum) Önerileriniz için...
  4. Storagon

600-700 TL Oyuncu Kulaklık Öneri

Genellikle FPS tarzı oyunlar oynuyorum kendi çapımda da ekran kaydı alıyorum. Aynı zamanda mikrofonda kullanmak istiyorum. Bu fiyat bandında alınabilecek kaliteli mikrofonlu F/P önerilerinizi bekliyorum.
  5. Storagon

Kulaküstü Kulaklık Öneri

En fazla 1000 TL kulaküstü kulaklık öneri Önemli bir faktör mü bilmiyorum ama FPS oyunları oynadığım için ses kasabilmem lazım.
  6. Storagon

Mikrofon Dönüştürücü, Sistemin Sesini İletme Sorunu

Resmini eklediğim dönüştürücüyü kullanıyorum. Fakat mikrofon hem benim sesimi hem de masaüstü sesi iletiyor. Bu sorunun çözümü var mı yoksa dönüştürücü ile mi alakalı ? 2 kanal olarak gözüküyor sorun dönüştürücüden mi kaynaklı ?
  7. Storagon

Çift Jack Dönüştürücü İşe Yarar Mı ?

Çift Jack Dönüştürücü İşe Yarar Mı ? Tek jack girişli bir kulaklık kullanıyorum. Ama ksaada çift jack girişi var bu yüzden mikrofonu kullanamıyorum, şu dönüştürücülerden alsam işe yarar mı ...
  8. Storagon

Öneri F/P Bluetooth Adaptör Önerisi

F/P Bluetooth Adaptör Önerisi Olabildiğince ucuz olsa iyi olur ama kalite düşmesin
  9. Storagon

Öneri Gamepower Jin 7.1 6 ay garantisi kalmış ne kadara alınır ?

Gamepower Jin 7.1 6 ay garantisi kalmış ne kadara alınır ? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-gamepower-jin-7.1-1131686761/detay/
  10. Storagon

Yardım 2. El Gamepower Jin 7.1 Alınır Mı ?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-gamepower-jin-7.1-1131686761/detay/
Top Bottom