Arama sonuçları: *

1. Spawl

Hyperx cloud 2 vs Hyperx cloud core wireless

Beyler hangisini önerirsiniz
  2. Spawl

kulaklık öneri takılmaca

Beyler yeni sistem alma planlarım ile birlikte ekipmanda yenilemek istiyorum yaklaşık 1000-1300 arası kulkalık bütçem var önerilerinizi bekliyorum Bu arada nasılsınız iyi misin :d
  3. Spawl

Hyperx cloud core alınır mı??

merhaba arkadaşlar kulaklık almak istiyorum ve aklımda bu kulaklık https://www.n11.com/urun/hyperx-cloud-core-71-surround-oyuncu-kulakligi-1630049?magaza=overgame&gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjwnPOEBhA0EiwA609ReZsybhuT_FbmUDB8ubzzw0a6dG53ClzsaPCjEto29Y9LE_rm8GifERoCk14QAvD_BwE var nasıldır...
  4. Spawl

Corsair void elite kulaklık nasıldır?

merhaba arkadaşlar bu kulaklık nasıldır yorumlarını okuduğumda bazıları mikrofonu çok kötü bildiğin arkadaşlarım dc den sesimi fullüyorlar tüm mic ses ayarlarını 100 e çekiyorum sesim çok az gidiyor gibi söylenimler gördüm kullanan varsa nasıl bir kulaklıktır? ve cloud 2 logitech g pro x...
  5. Spawl

Hyperx cloud2 vs logitech g pro hangisi daha iyi?

merhaba arkadaşlar yeni kulaklık almak istiyorum ve aklımdaki kulaklık logitech g pro x idi ama pahalı olduğun için bu ikisi arasında kaldım hangisi daha iyidir?
  6. Spawl

Logitech g pro x vs logitech g pro

merhaba arkadaşlar logitech g pro, x e göre daha ucuz aralarındaki fark nedir sizce? Kesinlikle logitech g pro x mi alınmalı yoksa g pro ile aralarında çok az bir fark var g pro almak daha mantıklımı dersiniz?
  7. Spawl

Bu kulaklıklardan hangisi daha iyi?

merhaba arkadaşlar bütçeyi bir etken olarak görmeden sadece hangisi daha iyi onu merak ediyorum hyperx cloud2 logitech g pro corsair void elite
  8. Spawl

fps oyununa kulaklık önerisi

Kulaklık almayı düşünüyorum bütçe 350 TL fps oyuncusuyum,çok iyi ses kasmam gerekiyor.
  9. Spawl

Corsair HS35 STEREO kulaklık alınır mı?

merhaba arkadaşlar bu kulaklığı almayı düşünüyorum sizce alınır mı? değermi
  10. Spawl

Kulaklık önerisi bütçe 500tl

kulaklık önerisi arıyorum bütçem 500tl
  11. Spawl

kulaklık önerisi max 600 TL bütçe (mouse öneriler içinde açığım)

kulaklık almayı düşünüyorum bütçe max 600 tl cevaplarınız için tşk
  12. Spawl

Kulak içi kulaklık önerileri

kulaklık almayı düşünüyorum fakat fazla bir bilgim yok bu konuda öneri istiyorum bütçe 100 tl şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
Top Bottom