Arama sonuçları: *

1. snowfoxstache

450 Lira Kulaklık Önerisi

kulaklığımı satmaya karar verdim bu bütçeyi 1 lira geçmeyecek şekilde ne alabilirim? HS50 PRO düşünüyorum mümkünse 7.1 olmasın jack girişli olsun.
  2. snowfoxstache

İkinci El Kraken TE Ne Kadar Eder?

1.5 yıl garantisi var ve herhangi bir sorunu yok 600 üstüne satabilir miyim?
  3. snowfoxstache

Razer Synapse Kulaklığı Görmüyor

hem jack hem de usb olarak bağlıyorum ama iki tülü de görmüyor sebebi ne olabilir?
  4. snowfoxstache

200 Lira Bluetooth Kulaklık Önerisi

kulakiçi istiyorum öneriniz nedir?
  5. snowfoxstache

200 lira TWS Kulaklık Önerisi

iphone ile kullanılacak en iyisi hangisidir?
  6. snowfoxstache

İkinci El Kraken TE Ne Kadar Eder?

2 yıl kullanıp kuzrnime verdim birini ve 5.5 Ay önce bir daha aldım. ama aetık sıkıldım ve satmak istiyorum. tertemiz kullandım ter kokusu bile yok kaça satabilirim?
  7. snowfoxstache

150 lira ve 200 lira TWS Kulaklık Önerisi

teyzem airpods alacaktı ama sadece arabada telefonla konusmak için alacağı için almasını önermedim ucuz bir şey işini görür dedim bu bütçeye ne önerirsiniz orijnal olarak? bir de iphone ile kullanacak hiç sanmıyorum ama uyumusuzluk olmasın lütfen kulaklıkla 2 öneri idtiyorum 150 ve 200 olarak
  8. snowfoxstache

Kraken TE İkinci El Kaça Gider?

1.5 yıl garantisi kutusu vs her şey duruyor kaça satabilirim?
  9. snowfoxstache

2. El T500BT kaç TL eder?

4 aylık T500BT'mi satacağım 20 ay garantisi var ve sıkıntısı yok kaça satarım?
  10. snowfoxstache

Hepsiburada İndirimlerinden Airpods Almak

1 ay sonra kız arkadaşımın doğum günü var sizce airpodslar 1.2k civarına düşerse alınır mı? ben almaktan yanayım.
  11. snowfoxstache

JBL T500 BT 2. El Fiyatı

AirPods aldığım için 1.5 aylık jbl kulaklığımı satmak istiyorum gayet temiz. sizce kaç liraya ve nerde satmalıyım alacak çıkacağını pek düşünmüyorum ama bi şansımı deneyeyim.
  12. snowfoxstache

Airpods 1 ve 2 Nasıl Ayırt Edilir?

kız arkadaşım airpodsunun 2.nesil olduğunu söylüyor ama kutusunun ışığı falan içinde ben 1.nesil olduğunu söylüyorum. hangimiz haklıyız? brnim dediğimi ise sadece kablosuz şarz olanlarda ışık dışarda diyerek reddediyor. doğru mu?
  13. snowfoxstache

Öneri Hangi Kulaklığı Almalıyım?

Arctis 7 Arctis 1 Wireless HS 70 Asus Rog Fusion ( bu kulaklıkla ilgili çok şey bilmiyorum önerir misiniz?)
  14. snowfoxstache

1000 TL Wireless Kulaklık

kulaklığımdan sıkıldım ve wireless bir kulaklık istiyorum ancak ses kalitesine takıntılıyım ve kendi kulaklığımdan düşük çıkmasından korkuyorum. öneriniz var mı?
  15. snowfoxstache

Kulaklık Karşılaştırma

en iyi sonucu hangi site verir? ve hangi kulaklığın ses kalitesi daha iyi nasıl anlarım?
  16. snowfoxstache

Elinizdeki kulaklıkların ses kalitesi

telefon kulaklığı 24 bit 19200 alıyorum alıyorum siz de belirtir misiniz önemli benim için. modeli de yazssanız iyi olur.
  17. snowfoxstache

Kraken TE vs Ultimate

Rgb ve thx-7.1 hariç farkları var mı?
  18. snowfoxstache

HS 50 PRO vs HS 60

7.1 benim için önemsiz müzik keyfi ve oyun için hangisi daha idealdir?
  19. snowfoxstache

HS50 PRO mu HS60 mı

şu anda bu ikisi aynı fiyatta hangisi alınmalı nedeniyle açıklar mısınız? ( oyun hariç müzikte bass ve ses kalitesine önem veriyorum.)
  20. snowfoxstache

Bluetooth Oyuncu Kulakligi

1000 tl butceye boyle bir kulaklik var mi? varsa onerir misiniz hem oyunda hem telefonumda muzik dinlemek istiyorum.
Top Bottom