Arama sonuçları: *

1. C

Öneri Corsair void pro alınır mı?

selamlar 1200 e 2.el corsair void pro alınır mı?
  2. C

Corsair void pro alınır mı?

selamlar 1200 e 2.el temiz corsair void pro alınır mı?
  3. C

Kablosuz kulaklık önerisi

selamlar 5 bin tl ile kulak üstü pc için kulaklık arıyorum kulak içi içinde bütçem 1500 bütçe taksit ve kulaklıga göre artabilir kullanım alanı oyun muzik
  4. C

Gaming kulaklık önerisi

selamlar kulaklık almayı düşünüyorum temudan aldıgım kulakıcı vardı tekını bozdum gamepower kızaruda var ama kırık o yüzden kulaklık arıyorum kulak içi için bütçe 1000 normal olanlar için 5000 bine kadar verebilirim kablosuz olması gerek bütçe artabilir taksit durumuna göre
  5. C

Artic nova 3 alınır mı?

selamlar 1500 e artıc nova 3 alınır mı? fazla kullanılmamış
  6. C

1000 liraya solocast alınır mı?

selamlar 800 TL'ye hyperx solocast alınır mı? bi sorunu yok temiz
  7. C

1000 TL'ye mikrofon önerisi?

selmlar 1000 tl bütçem var mkrofona rıyorum yurtiçi yurtdışı farketmez
  8. C

Mikrfon önerisi yurt içi yurt dışı

selamlar bütçem 1000 civari güzel mikrofon arıyorum yurtiçi yurtdışı farketmez
  9. C

Havit kulaklık nasıldır

selamlar kulaklık almayı düşünüyorum pekte para vermek istemiyorum havit fuxi x nasıldır kullanan varmı rahatmı yada daha iyisi varmı o fıyatlara
  10. C

2 - 3 bin TL'ye kulaklık önerisi

Selamlar, 2000-3000 civarı bir bütçem var, güzel bir kulaklık arıyorum, tercihen biraz büyük. Şu anda Gamepower Kizaru kullanıyorum. Ucuz da olur. iPad'de de kullanmak istiyorum, hem iPad hem de PC. HyperX düşünmüyorum, kullandım, bana göre rahat değil, küçük geldi. Bütçeme göre ucuz da olur...
  11. C

Wraith yeni kulaklık nasıldır

ATK Mercury I eSports Kulaklık şu kulaklık nasıl bu fıyat bandıdan varmı bundan iysi 3500 e falan kadar normal telefon kulaklıgıda olur rahat oluryorsa tabi pcde
  12. C

KULAKLIK ÖNERİSiİiii

selamlar 2000 3000 civari bi bütçem var güzel bi kulaklık arıoyrum tercihen biraz büyük şuanda gamepower kızaru kullanıyorum ucuzda olur
  13. C

Cloud core 2 wirelles 2450 tl normalmi

selamlar elimde 4 aydır kullandım cloud core 2 wirelels var 2450 TL'ye biri alıcak sizce iyi fıyatmı vermişim yoksa düşükmü ben 2200 e almıştım
  14. C

Kulaklık önerisi gaming rahat

Şu an elimde Cloud Core 2 Wireless var bunu 2500'e falan satıp yeni kulaklık almak istiyorum üzerine biraz ekleyebilirim düşük fiyatlıda alabilirim sizce ne almalıyım rahat olması ve büyük olması gerekli biraz şu anki kafamı terletiyor tam olmadığından.
  15. C

Kulaklığım ne kadar eder

HYPERX CLOUD CORE 2 WİRELLES var değişmeyi düşünüyorum 4 aylık falan sizce ne kadar eder kendi pedi 2 gün falan kullanıldı onun harici kumaş kullandım deri padlşe yollucam kablosu açılmadı hiç garantisi kutus var sağlam ne kadar eder sizce satmayı düşünüyorum
  16. C

Hyperx cloud core 2 wirelles ne kadar eder

hyperx cloud core 2 wirelles var bana küçük geldi ve kafamı falana ağırtıyor geçer dediler zamanla açılır dediler 3 aydır aynı kutusu duruyor faturası garantiside var kutuda kablo kulanılmadı deri padi 2 3 gün kulanıldı onun harici kumaşla kullandım kuması yollamıcam sizce ne kadar eder ve...
  17. C

Hyperx tablete bağlama nasıl

selamlar hyperx cloud core2 wirelless var ben bunu ipadime nasıl bağlayabilirim yada bunu satıp bluetoothlu kulaklıkmı almam gerek
  18. C

Hyperx kulaklık tablete nası bağlanır

selamlar hyperx cloud core2 wirelless var ben bunu ipadime nasıl bağlayabilirim yada bunu satıp bluetootthlu kulaklık almam gerek
  19. C

Kumaş ped çok ses geliyor

selamlar hyperx clouyd core 2 var kumaş pad yolladı hyperx bana ama derideyekn dışardakı seslerin çoğunu duymuyordum dışarıyada fazla ses gitmiyordu şimdi dışarıdanda ses geliyor gidiyorda sizce ne yapmalıyım kumas bayagı rahat ama zor taktım cloud core 2 nın pedi oludğu için şimdi çıkarırsam...
  20. C

Hyper cloud 3 büyükmü

selamlar elimde cloud core 2 var yaklasık 1 haftadır bende 3 4 gun kullandım ama küçük geldi ağrtıyıyor mediamarkta iade edip onun yerine iade gelmesini beklemedim cloud 3 wirelles çekilirmi cloud core 2 den büyükmü bide cloud core 2 wirelles için kumaş ped sipariş verdim alırsam 3 e uyarmı
Geri