Arama sonuçları: *

1. ege001

Gaming Kulaklik Onerisi

Merhabalar anlik olarak hala HP H120 kullaniyorum. Pedleri oldukca kalin bir suni deriden (baya dandik resmen plastik hissettiriyor) ve kafa bandinda 2 adet metal var. Kulagimi ve baslimi agritiyor, ses yalitimi yok denecek kadar az. Bu yuzden yeni kulaklik almayi dusunuyorum. Suanlik cok butcem...
  2. ege001

Yardım Onoedio Pro C alınır mı?

https://www.google.com/url?q=https://www.hepsiburada.com/oneodio-pro-c-studio-bluetooth-kulaklik-black-p-HBCV00004EL87Z%3Fmagaza%3DSesciBaba&opi=95576897&sa=U&ved=0ahUKEwjm1tHP3uWFAxVgRvEDHURBClYQ5jEIOA&usg=AOvVaw1O1Dk9thLr1g2-HvVqIGnt Sorum başlıktaki gibi. Telefonda kullanacağım. NOT...
  3. ege001

Sennheiser HD 350BT Alinir mi?

Yazin teyzemden isteyecegim Avusturyadan getirecek. Sizce alinir mi?
  4. ege001

Öneri Kulak ici Bluetooth Kulaklik Onerisi

Merhabalar 400-500 butce var. Sadece okuldan donerken muzik dinlemek icin kullanacagim. Normal bir ses kalitesi ve kulakta durmasi yeter. Beyaz olursa daha iyi olur. (sevdigim icin) 1713565612 Aklimda sunlar var: 1713565626...
  5. ege001

Yardım Corsair HS75 XB Bilgisayarda Calismaz mi?

Merhabalar. Butcemin biraz ustunde bu kulakligi gordum ve cok hosuma gitti. Uyumluluk XBOX diyor. Yani ben bunu pc ye takamaz miyim? ya da taksam calismaz mi?
  6. ege001

Öneri 1000 TL Civari Kulaklik Onerisi

Suan HP H120 kullaniyorum Padleri cok sert kafam agriyor, disarida gelen sesi hic azaltmiyor. Yeni birsey almayi dusunuyorum. Butcem 1000 TL civari. Beyaz olsun ve ses seviyesi cok dusuk olmasin. Simdiden sagolun.
  7. ege001

Kablosuz Kulaklik Tavsiyesi

Okula gidip gelirken veya disarida vs. takmak icin kulak ici kulaklik alacagim ama bilgisayarda kullanmak icinde kulakliga ihtiyacim var. Eger fiyati 2 kulaklik almaktan daha ucuza gelirse 1 tane kablosuz hem bilgisayar hem telefonda kullanacacagim bir kulaklik alacagim. Oneriniz varsa kulak...
  8. ege001

Nasil Kulaklik Secilir?

Kulaklik almayi dusunuyorum am hicbir bilgim yok hangi ozelliklerin olmasi iyi olur hangileri kotu olur kesinlikler hicbir modeli alinmaz dediginiz bir marka var mi?
Top Bottom