Arama sonuçları: *

1. B

Kablosuz kulaklık önerisi

Merhabalar arkadaşlar, ben hem yks çalışıyorum ve video vs izliyorum baya müzikte dinliyorum aslında belki kendi kanalımda yayın açabilirim pomodoro gibi onun için bir kulaklık lazım elimde kulakiçi var kulaküstü lazım bana hem iphone 12 ile hemde laptop da kullanıcam sıkıntı çıkarmaması çok iyi...
  2. B

Kulaklık önerisi lazım

Selamlar arkadaşlar bana bir kulaklık lazım bütçe 1000 veya 1500 belki üstüne de çıkabilirim benim için önemli olan mikrofonu iyi olmalı ve arada müzik dinliyorum bu kulaklığı video vs çekmek için de kullanıcam onun için kulakiçi olsa daha iyi olur sanki fark etmez gerçi hangisi iyiyse onu...
  3. B

Öneri 1500 civarı mikrofon

Arkadaşlar bir laptopum var ders vs çalışıyorum arada video çekiyorum yayın vs açıyorum güzel bir mikrofon lazım aslında arada kaldım creative kulaklığın yanına 1500 mikrofon mu alsam yoksa 1500-2009 civarı güzel bir kulaklık mı ? Bi de mikrofon öneriniz varmı bu fiyata hyperx solo da bitmiş :(
  4. B

YouTube için kulaklık önerisi

Selamlar arkadaşlar, ben müzik ve YouTube videosu çektiğim için mikrofonu güzel ve sesi dengeli olan bir kulaklık arıyorum eski kulaklığım lenovo gm 2 pro kırıldığı için kulaklık lazım yurtdışı da olabilir şuanlık bütçe 500.
  5. B

Lenovo GM 2 Pro alınır mı?

Merhabalar arkadaşlar, 270tl fiyatı şaşırttı beni acaba alınır mı? Orjinal midir...
Geri