Arama sonuçları: *

1. B

Sesler cızırtılı gelip gidiyor

Dün akşam internet çalışma olduğundan düzgün çekmiyordu, ondan cızırtı geliyor sandım. Skype, WhatsApp ile denediğimde bilgisayardan sesler hem cızırtılı geliyor hem de cızırtılı gidiyor, ikide bir kesiliyor. Bugün internetim düzeldi ama hala aynı sorun.
  2. B

oyun için mikrofonlu kulaklık önerir misiniz?

oyun için kulaklık önermisiniz valorant cs go gibi oyunlar oynuyorum aklımda şu kulaklık var https://www.n11.com/urun/gamenote-h2016d-rgb-kulak-ustu-oyuncu-kulaklik-1688482?magaza=kazanbilisim&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  3. B

Yardım kablolu kablosuz kulaklık önerir misiniz?

iş çıkış saatlerim geç saatlerde olduğu için eve geldiğimde ders çalışırken şarkı dinlemek için ve oyun için mikrofonlu kulaklık arıyorum kablosuz kulak içi olursa iyi olur kulak üstü kulaklıklar kafada şekil bırakıyormuş galiba max 550 tl vereblirim ama 700 tl ye mikrofonu iyi olursa mükemmel...
  4. B

Öneri Uygun Fiyatlı Mikrofonlu Kulaklık Önerisi

çok bi param yok ilerde alacağım bi kulaklık arıyorum ucuz mikrofonlu olucak valorant ve cs go gibi oyunlarda ses kasabilmek için gecikme olmayacak bişey lazım kusura bakmayın yeni fark ettim başlığı yanlış yazmışım
Geri