Arama sonuçları: *

1. talhabkr

2K Bütçe Kulaklık Önerisi

aklımda 3 model var jbl 720bt q30 1more sonoflow cebimde 2100tl var daha önce qcy t13 anc kullandım artık daha iyi bir kulaklığa geçmek istiyorum ve anc si kesinlikle olması lazım jbl 720de anc yok ve ses kalitesinin 500 modellerinden pek bir farkı yok q30 iyi bir model ancak hakkında kırılıyor...
  2. talhabkr

qcy t13 anc kulaklığım çamaşır makinesinde yıkandı

kulaklığı pantolonun cebinde unutmuşum 3 saat yıkandı 40 derece 1000 devirle kulaklıklarda sol kulaklıktan çok az ses geliyor sağda sorun yok fakat kutu çalışmıyor kutuyu şarza takınca kulaklıkları şarz ediyor fakat şarzdan aldığımda kutu hiçbir şekilde çalışmıyor pirince yatırdım bekliyorum ne...
  3. talhabkr

Ali expressten ucuz kulaklık almak mantıklı mı

Bu kulaklık orjinal mi ve neden bu kadsr ucuz alınır mı 500tl bütçe ile hangi kulaklıkları alabilirim
  4. talhabkr

Jbl 510bt kulaklığımın kablosu koptu

Kulaklığın sağ tarafındaki eklem yerlerinden kablonun aşındığını görüyorunm fakat bunu nasıl tamir edeceğimi nerede tamir edeceğimi bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
  5. talhabkr

JBL 510 kulaklık hareket edince bağlantı kesilmesi

Merhabalar jbl 510bt kulaklık aldım fakat kulaklığı boynuma asttığımda otomatik olarak bağlantı kesiliyor tekrar kulağıma taktığımda bağlanıyor fakat ben boynuma astığımda bağlantısının kesilmesini istemiyorum bunu kapatabilir miyim
  6. talhabkr

QCY T13 sıvı temasından sonra kulaklık çalışmıyor.

Normalde yağmurlu havada kullandığımda bir şey olmuyordu fakat dün akşam eve geldim sabaha kadsr sıkıntı yoktu kulaklığın şarzı bitince kutuya koydum kutunun şarzı olmasına rağmen sol kulaklığı taktığımda birkaç saniye beyaz ışık yanıp sönüyor sonra kulaklık kutusu kapanıyor hiçbir şekilde...
  7. talhabkr

Kulak içi kulaklık önerisi

70TL Bütçem var kulak içi kulaklık alacağım şunu düşünüyorum https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_jbl-c100sı-mikrofonlu-kulak-içi-kulaklık-siyah-1167623.html beyazımı siyahımı
  8. talhabkr

Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

Kulaklığım bozuldu kulak içi kulaklıktan sıkıldım kulak üstü istiyorum 100tl bütçem var fakat zorlarsam 150 ye çıkarım bu fiyata en iyi kulaklığı arıyorm
  9. talhabkr

50 tl kulaklık önerisi

ders için alacağım mikrofonlu olsun markası önemli değil sesimi iletsin düzgün ses versin birde mikrofon ve kulaklık jakı ayrı olursa daha iyi olur 1603364121 yardımcı olcacak yokmu ya
  10. talhabkr

Ders İçin Mikrofon Önerisi

Fazla bütçe yok 20 liram var yaka mikrofonu olur yada normal mikrofon olur ders için alacağım pahalı birşeye gerek yok sesimi düzgün versin yeter
Geri