Arama sonuçları: *

1. J

1000-1500tl civarı kulaklık önerisi

Kablosuz-kablolu farketmez.Konforlu oyun ve müzik için kullanacağım, kablosuz olursa şarj ömrü uzun olursa iyi olur.
  2. J

220 tl civarı kulaklık

Arkadaşlar cidden çok kararsız kaldım miracle x5 ve alpha x arasında bu fiyat bandında bunda daha iyi dipses sorunu olmayan konforlu kulaklık öneriniz var mı yardımcı olur musunuz lütfen?
  3. J

Rampage miracle x-5 alınır mı?

Alacağım gamepower medusa'dan şikayetler üzerine vazgeçip bu kulaklığa yöneldim herhangi bir sıkıntısı var mı kullanan arkadaşlar varsa ypoorum yapabilir mi sizce alınır mı?
  4. J

Rampage kulaklık karşılaştırması

Rampage miracle X-2 Rampage miracle x-5 Rampage miracle x3 plus Merhaba arkadaşlar normal şartlarda gamepower medusa almayı düşünüyordum fakat gördüğüm şikayetlerden sonra vazgeçtim. Ve bu kulaklıkları alabileceğim kulaklıklar listeme ekledim, sizce hangisini almalıyım. Bu fiyat bandında...
  5. J

Rampage kulaklık karşılaştırmaları

Rampage miracle X-2 Rampage miracle x-5 Rampage miracle x3 plus Merhaba arkadaşlar normal şartlarda gamepower medusa almayı düşünüyordum fakat gördüğüm şikayetlerden sonra vazgeçtim. Ve bu kulaklıkları alabileceğim kulaklıklar listeme ekledim, sizce hangisini almalıyım. Bu fiyat bandında...
  6. J

Gamepower medusa kulağımı tam kaplar mı?

Kullananlar yorum yapabilir mi?
  7. J

200-220 tl civarı kulağımı rahat ettirecek kualklık

Arkadaşlar ses kalitesi iyi olsun kulağım pedlerin içinde boğulmasın kulağımı tam kaplasın istiyorum, gamepower medusa alacaktım fakat çok ağırlık yaptığını söyleyenler oldu bu yüzden vazgeçtim güzel ergonomik bi kulaklık önerir misiniz?
  8. J

200tl kulaklık önerisi

Kulaklık önerir misiniz arkadaşlar bütçem 200tl kulaklık için :)
Top Bottom