Arama sonuçları: *

1. B

600 TL Bütçe ile Kulaklık Önerisi

Dostlar selam Fury X'i memnun olmadığım için satmıştım şimdi ise kablolu bir kulaklık istiyorum. İstemediğim modeller: Void Elite RGB HS serisi Kablosuz serisi Aklımda Kraken TE var ,fiyatı da 480TL'ye düşmüş. Sizin önerileriniz nedir ,bütçe 600'e kadar çıkacağım
  2. B

13 Ocak'ta Bim'e Gelecek Ürünlerin Erkenden Fırsatçılar Tarafından Bitirilmesi

Selamlar Değerli Donanım Arşiv Üyeleri Bugün başlıkta gördüğünüz olaydan bahsedeceğiz Bildiğiniz üzere 13 Ocak tarihinde Bim adlı markette oyuncu ekipmanları satılacaktı ve fiyatı gayet ucuz olan Steel Series ürünler de satılacaktı Lakin başka bir forumda gezerken bazı görseller gördüm ve bu...
  3. B

N11 den müzik dinlemek için kablosuz kulaklık

Başlıktaki gibi indirimde olursa daha iyi olur 30 tl de kod ekleyeceğim üzerine kulak üstü tercihimdir ama mantıklı olursa kulakiçi de düşünürüm bütçe 400 e kadar yolu var
  4. B

Yardım Windows 10 mikrofonlu kulaklık görmeme sorunu

Selamlar kısa keseceğim rampage çift jaklı kulaklık var windows kulaklığı görüyor ses kulaklığa geliyor lakin mikrofon çalışmıyor ayarını nasıl yapacağım
  5. B

Spor ve Müzik için kullanabilecek Kablosuz kulaklık önerisi

Evet başlıkta görüldüğü gibi her gün yürüyüşe çıkıyorum ve kaliteli müzik dinlemek istiyorum onun için önerilerinizi alayım tercihim kulak içi
  6. B

Max 500 tl kablolu gaming sağlam kulaklık önerisi

Arkadaşım için önerilerinize ihtiyacım var maks 500 fiyat 501 tl bile olmaz
  7. B

Kablosuz Müzik+Oyun kulaküstü uygun fiyatlı kulaklık önerisi

Selam değerli dostlar maks bütçe 500 ben biraz araştırdım bulamadım sizin öneriniz varsa atar mısınız
  8. B

James Donkey 710 un Gereksiz Pahalı olması

3 ay önce 130 tl ye aldığım James Donkey 710 un fiyatına bakayım dedim gözlerime inanamadım en ucuz fiyat 400 tl resmen...
Geri