Arama sonuçları: *

1. L

Kulaklıktan ses az geliyor

Kz castor harman aldım kulaklık çok iyi ama ses seviyesi düşük gibi sadece ses arttırabileceğim bir program var mı ?
  2. L

Kz EDX Ultra mı yoksa EDXS mi daha iyidir ?

normal cs valo takılan birisiyim tek isteyim net ses bunlardan hangisi daha iyidir
  3. L

IEM kulaklık önerisi FPS oyunları için

Kulak üstü kulaklık kullanmayı sevmiyorum düzgün bir kulak içi arıyorum birde DAC almamız çok gerekli mi ne kadar fark eder önerilerinizi bekliyorum.
  4. L

Wraith Sense IEM Kulaklık Alınır mı ?

https://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik?variant=48699675640001 bu kulaklğın Type-C olanı alınır mı? laptop üzerinden kullanacağım oyunlarda ses kasmakta sorun yaşar mıyım ?
  5. L

PUBG için ekolayzır ayarı lazım

Kullandığınız bir ekolayzır ayarı varsa tavsiye verir misiniz ?
  6. L

Wraith Sense IEM Pro alınır mı ?

ses kalitesi nasıl boğukluk var mı kullan varsa yardımcı olursa sevinirim
  7. L

İEM Kulaklık önerisi

Kulak dışı çok bunaltıyor onun için sesi boğuk olmayan oyunlarda rahat ses kastırabilecek kulak içi arıyorum kablosuz olursa iyi olur tavsiyelere açığım.
  8. L

Wraith Sense IEM Kulaklık Alınır Mı ?

Bu kulaklık alınır mı arkadaslar https://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik?variant=48699675640001 Type-C olanı almayı düşünüyorum Cs2 de rahat ses kasılır mı ?
  9. L

JBL 560BT mikrofon da hands-free nasıl kapatılır

Arkadaşlar bu kulaklıkla cs oynarken kulaklığın kendi mikrofonunu kullanmak istiyorum ama açınca bu sefer ses boğuklaşıyor ve oyun anlaşılmıyor buda hands-free nin devreye girmesinden kaynaklı bu kapatılırmı ve kapatılırsa hala mikrofonunu kullanabilir miyim ?
  10. L

FPS oyunları için kulak içi kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar Cs2 vb.. oyunları oynamaktayım kulak içi kulaklığa ihtiyaç duyuyorum kablolu/kablosuz bütçem ise 1200TL civarında oyun içi sağ sol ayak seslerini iyi almak ve sesleri net duymak istiyorum. Eskiden JBL 560BT kullanıyordum kulak dışı kablosuz sesler iyi geliyordu şahsen onun...
  11. L

FPS oyunları için kulak içi kulaklık önerisi

CS2, Valorant vb. oyunlarda ses kasmak için kulaklık önerisine ihtiyacım var daha önceden JBL 560BT kulak üstü olan kulaklığı kullanıyordum ve oyunlarda ses gayet güzeldi ama kulak içi kulaklıkla daha çok rahat eden biriyim bana eskiden kullandığım kalitede ses verebilecek bir kulak içi kulaklık...
Geri