Arama sonuçları: *

1. Kerem_KK

Hoparlör için ses aktarma

Resimdeki gibi bir hoparlör var bununla telefondan şarkı açmam gerekiyor. AUX kablosu vardı 6.5 mm yi 3.5 mm ye çeviren müşteriler bozmuş. Bunun için ya kablo nasıl bulabilirim veya Bluetooth'dan aktarsam daha da süper olur fakat tek sorun Bluetooth'larin hepsi 3.5mm. Kendini flash bellek gibi...
  2. Kerem_KK

Realme t100 ses sorunu

Realme Buds T100 kulaklığım var. YouTube'da veya YouTube Music'de hiçbir ses sorunu yok, telefonla konusurken de yok. Fakat Google asistanı açınca hem sesi boğuk hem de cızırtılı geliyor bir de çok az. Evde duyuluyor ama dışarıda duyamıyorum sorun asistanda midir yoksa kulaklikta mi?
  3. Kerem_KK

SteelSeries Nova 1 mikrofonda Cızırtı

Yeni kulaklık aldım elime daha dün ulaştı kulaklık güzel rahat ama eğer uygulamasını kullanmazsam mikrofonda cızırtı var ama telefonda böyle bir sorun olmadı nasıl bir çözüm bulabilirim buna? Düzeltme şimdi abimin pc de denedim onda öyle bir sorun yok onunki w10 benim w11 onunla ilgili bir sorun...
  4. Kerem_KK

Razer Opus X Vs Rampage Crack h11

Masaüstü bilgisayar için kulaklık arıyorum oyun falan oynuyorum profosyonel değil ama yinede ses falan kasmak gerekiyor. Birde masaüstü olduğu için blutooth yok USB si olmadığı için blutooth sensörü almam gerek galiba 100 tl lik bir sensör alsam Razer Opus X de gecikme olur mu ? birde Rampage...
Geri