Arama sonuçları: *

1. G

Çözüldü✓ 4000 kablosuz oyun için kulaklık

Kuzenim kulaklık almak istiyor bana sordu onun gözünde her şeyi bilen anlayan biriyim :D neyse oynadığı oyunlar genelde GTA RP falan giriyor FPS oynuyor arada. Mikrofon kalitesi bir tık önemli. Aklımda Razer Barracuda X 2022 modeli var fakat tam emin olmak adına size danışmak istedim.
  2. G

Amazon 2. El Ürün Alınır mı ?

https://www.amazon.com.tr/Razer-BlackShark-V2-Kulakl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-Kulakl%C4%B1klar/dp/B089SSFV85/ref=sr_1_1?crid=2KSIBC8VQM1RD&dib=eyJ2IjoiMSJ9.QkWJGeeYkAmAmkzNRsav7dqY2amhTwTFk7PfGf-Z_9kvLGFoApvr3cBv2eZyZkp_SDcBVgxjxGMMuPiz8zCkCiI_C_jj7MjE3C1xZp1d1NY.cyKDYXJD_EafakTrZj781hVWuuMmruNIVPblbQ4Q...
  3. G

Gaming Kulaklık Önerisi

Selamlar kablosuz ucuz veya kablolu güzel f/p kulaklık tavsiyesi rica edecektim. BÜTÇE:2000 Sizce bu nasıldır ? https://www.trendyol.com/havit/gamenote-fuxi-h3-gaming-oyuncu-mikrofonlu-kulakligi-7-1-4-modlu-bt-2-4ghz-type-c-3-5mm-p-756447447?boutiqueId=681310&merchantId=968
  4. G

Android Telefon İçin

Selamlar herkese kullandığınız android telefon için üst düzey olmasına gerek yok önerebileceğiniz bluetooth kulak içi kulaklık önerisi alabilir miyim ? Slikonlu modellerinden olursa sevinirim bütçe net değil önerilerinize göre şekillendireceğim teşekkürler.
  5. G

Öneri Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklık Önerisi

airpods 2 pro modelini çok beğeniyorum sadece deneme fırsatım oldu ama çok pahalı onun ayarında illa apple ürünü olması şart değil uygun fiyatlı ne önerebilirsiniz anc mevcut olursa daha güzel olur veyahut airpods 4 anc aynı performans verir mi bilmiyorum slikon farkı var sonuçta
  6. G

Öneri OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ

Kablosuz veya kablolu hala karar veremedim 4k bütçem var ne alacağımı bilmiyorum steelseries ağırlıklı düşünüyorum
  7. G

Steelseries kulaklık önerisi lazım

Fiyat konusunda çok uçmak istemiyorum ama actris serisini biliyorum sadece 3k-5k f/p olarak ve paran varsa bunu al olarak öneri olursa daha iyi olur teşekkürler.
  8. G

Steelseries kulaklık önerisi

Steelseries kulaklık alacağım fakat kulaklıklarla ilgili bilgim yok bütçem 3-4 belki 5 zorlarım önerilerinizi bekliyorum bluetooth da olabilir bütçe içine girebilirse.
Geri