Arama sonuçları: *

1. R

Öneri 5000 TL Gaming kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba, Apex ve Warzone gibi ses yoğunluğu yüksek oyunlarda düşman yönünü net şekilde ayırt edebileceğim, ayrıca hikaye tabanlı oyunlarda da keyifle kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum. Laptop ile kullanacağım için tercihim kablosuz modellerden yana. IEM ya da kulaküstü olması...
  2. R

FPS oyunu için kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar, Bugün 5060 model bir laptop aldım. Genellikle Warzone ve Apex gibi oyunları oynamayı seviyorum. Bu tarz oyunlarda nokta atışı ya da ona yakın düzeyde ses kasabileceğim bir kulaklık arıyorum. Bütçem yaklaşık 5000 TL civarında, ancak ‘Şu modeli mutlaka al’ derseniz, biraz daha...
  3. R

15Bin Bütçe İçin Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar Merhaba, Genel FPS oyunların net bir şekilde adamın yerini duyabileceğim. Hikaye oyunlarını oynarken keyif alabileceğim bir kulaklığı ihtiyacım var. 4070 8845HS Laptop ile kullanacağım. Ev kalabalık olduğu için ve arkadaşlar ile beraber oyun oynayacağımız için arkadası açık tercih...
  4. R

5-10K Bütçe Kulaklık Önerisi

4070 17.3 İnc 250hz ekrana sahip bir laptop aldım onun kullanabileceğim ekipmana htiyacım var ilk defa kaliteli ekipman kullanacağım genelde FPS oyunları(Apex - Warzone Tarzı) için alıyorum ama hikaye tabanlı oyunlarda oynayacağım. Kulaklıktan beklentim FPS oyunları için nokta atışı...
  5. R

5-8K Arası FPS oyunları için kulaklık önerisi

Arkadaşlar Merhaba, Genelde fps oyunlarda kullanacağım ama hikaye tabanlı oyunla birlikte film falanda izleyeceğim. Çatışma esnasında arkadan baskın yediğimde sesi duyabileceğim bir kulaklık arıyorum
  6. R

5-10K Bütçe Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar merhaba, 5k -10k bütçem mevcuttur. Laptop ile kullanacağım için Kablosuz ihtiyacım var.Apex ve Warzone tarzı oyunlar için bakıyorum ama hikaye oyunlarda oynayacağım. Film izlemek içinde kullanacağım.
Geri