Arama sonuçları: *

1. stbeox

Razer yeni ürün verir mi?

Razer barracuda x almıştım 3 4 ay önce. Şu anda şarj olmama, mod değiştirmeme, kulaklığı açtığımda bağlantı kurulmama gibi sorunlar var. Bu sorunları çözemezlerse yeni ürün verirler mi? Garantisi var hala.
  2. stbeox

RØDE NT1 5TH GEN kullanan var mı?

Merhaba, başlıktaki mikrofonu kullanan ve vokal kayıt yapan var mı? Varsa deneyimlerini aktarabilir mi?
  3. stbeox

Fifine A9 vs HyperX QuadCast

Merhabalar, Başlıktaki iki mikrofondan hangisini almalıyım? Vokal kayıt ve discordda konuşmak için alıyorum. Hyperx şu an 4150TL, Fifine ise 4500TL.
  4. stbeox

Çözüldü✓ Razer Barracuda X Şarj Olmamış

Dün razer barracuda x wireless kulaklık aldım alınca 3 4 saat falan kullandım hiç şarja takmadan. Sonra gece yatmadan şarja taktim, tam şarj 3 4 saatte oluyor diyorlardı, sabah kalkıp kulaklığın şarjına baktım %67 doluydu. Sebebi ne sizce?
  5. stbeox

Sreelseries Arctis 1 Wireless mı Razer Barracuda X mi

Sizce hangisi, müzik ve oyun için.
  6. stbeox

Wifi ve BT olmayan anakartta wireless kulaklık kullanılır mı?

Sorum başlıkta gördüğünüz gibi, ASUS A520M-K wifi ve bt desteği olmayan anakartım var kulaklıktan çıkacak olan type c Dongle ile kulaklığı bilgisayara bağlayabiliyor muyum?
  7. stbeox

Steelseries Arctis 1 Wireless mı Razer Barracuda X mi

Uzun ömürlü kullanım açısından kararsız kaldım, razeri uzun ömür kullanım açısından gömmüşler steelseries i ise ovmusler, kullananlar için sizce hangisini almaliyim?
  8. stbeox

Razer Barracuda X Nasıl?

Kullanan varsa bazı sorularım olacak, benim kulak biraz kepçe kulak gibi, yani derinliği yüzünden kulak kemiğim sürücünün olduğu yere değer mi? Kafa yeri ağrıtıyor mu? Uzun süreli kullanan varsa uzun süreçte kulaklıkta herhangi bir sıkıntı oluştu mu? Artık bir kulaklığa birisi çok guzel diyor...
  9. stbeox

SteelSeries Arctis serisi P ve X ibareleri nedir?

Steelseries kulaklıklarda, örnek veriyorum SteelSeries Arctis 7 Plus Wireless modeli varsa bir de SteelSeries Arctis 7P Plus Wireless modeli oluyor, playstation için diyolar ama pcde de kullaniliyor diyolar ve 7P ile 7 arasında baya bir fiyat farkı var, ben PC için kullancam 7P yi alsam sorun...
  10. stbeox

Kulaküstü kulaklik onerisi

bu bütçelerde en iyi olduğunu düşündüğünüz kulaküstü kulaklık önerilerinizi bekliyorum
  11. stbeox

Steelseries Arctis Nova 1 mi Hyperx Cloud 2 mi?

Arkadaşlar başlıktaki iki kulaklık arasında kaldım lütfen bana bi akıl verin
  12. stbeox

Kablosuz Kulak üstü kulaklık önerisi

Kablosuz Kulak üstü kulaklık önerisi, kullandığınız kulaklıklardan öneri verirseniz daha makbule geçer
  13. stbeox

Steelseries Arctis Nova 1 yerine Steelseries Arctis Nova 3 almaya değer mi?

Steelseries Arctis Nova 1 ile Steelseries Arctis Nova 3 arasında 700 lira gibi bir fiyat farkı var. Kullananlar için, bu fiyat farkıyla Nova 3 ü almaya değer mi?
  14. stbeox

Kulak ağrıtmayacak kulaklık önerisi

Kulak kemiklerini ve kafamı ağrıtmayacak markası rampage olmayan mümkünse steelseries veya hyperx kulak üstü kulaklık önerisi, lütfen deneyimlerinize göre yanıtlayın çünkü şu an acayip kulak ağrısı çekiyorum, günde 8-9 saat bilgisayar başındayım.
Top Bottom