Arama sonuçları: *

1. ygitwx

SS NOVA 5 VS SS ARCTİS 7 VS ARCTİS 7+

MERHABALAR, şuan hyperx cloud 3 wirelees kullanıyorum acayip dip ses ve ses yüksekteyken minik ses patlamaları var bu yüzden teknik servisten iade isteyeceğim zaten alalı 2.5 ay oluyor...NEYSE ASIL konumuza dönelim. SS kulaklıklarını baktım bu modeller hoşuma gitti fakat kronik sorun varmı...
  2. ygitwx

Kablosuz kulakiçi kulaklık önerisi

kablosuz kulakiçi kulaklık önerileri verirmisiniz? Toplu taşımada müzik dinlemek ve sesli görüşme yapan birisiyim buna göre özellikleri olursa güzel olabilir.
  3. ygitwx

corsair hs80 alınır mı??

bu kulaklık 2500tl almayı düşünüyorum? değermi?
  4. ygitwx

Öneri STEELSERİES NOVA 1 KULLANIM SONRASI MEMNUNİYETİM

KULAKLIĞIN SES KALİTESİ GAYET GÜZEL FAKAT PEDLERİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR KULAĞINIZI MİKROFONDA İSE SES NET VE SADE SADECE UFAK BİR DİP SES VAR AMA ASIL SORUNA GELELİM KULAKLIK 1 AY GEÇMEDEN VİDALARI GEVŞEMEYE BAŞLADI VE BU KULAKLIĞIN KRONİK RAHATSIZLIĞI O YÜZDEN ALMAYIN ALDIRMAYIN. (KULAKLIĞI İADE...
  5. ygitwx

Çözüldü✓ 2800 bütçem var kablolu veya kablosuz kulaklık önerisi.

Arada sırada counter strike veya valorant oynuyorum onun haricinde müzik dinlemek YouTube discord bu amaçlarla kullanacağım mikrofonu ortalama kalite olsa yeter. Kablolu alırsam: Steilseries nova 1X Kablosu alırsam Logitech G435 Almayı düşünüyorum kullananlar yardımcı olursa sevinirim.
Geri