Arama sonuçları: *

1. S

Steelseries Arctis Nova 7 CS:GO Ses Kasılmıyor

Merhaba dostlar dün kulaklığım geldi. Steelseries GG yazılımı sonar üzerinden CS:GO profillerini seçsem de oyunda yeterince iyi ses vermiyor. Valorant profilini seçip valoranta girdiğimde ise sonuç çok iyiydi. Benim CS:GO ayarlarımda mı bir sorun var neyi değiştirebilirim yardımlarınızı...
  2. S

3.000 TL Tam Kablosuz Oyuncu Kulaklığı (Bluetooth + 2.4)

Dostlar selam kaçıncı kez konu açtım bilmiyorum karar kılamadım bir türlü. Razer blackshark v2 proda karar kılmıştım ama hem type-c olmaması hem mikrofonunun biraz kötü kalması ve bluetooth olmaması beni bir tık caydırdı. İkinci el temiz ürün de olur 3.000 bandına oyunda müzikte vb. genel...
  3. S

HyperX Cloud II 1.300 TL Alınır Mı?

Dostlar selam, Ryzer blackshark v2 Pro wireless alacaktım, hem müzik dinlerim hem oyun oynarım diye. Temiz ikinci el 2500 liraya bulmuştum fakat 1.300 liraya da hyperx cloud II var. Çok uygun geldi fiyatı bu dönem için, sizce blackshark'ı mı alayım yoksa hyperx cloud II'yi mi? CS:GO oynuyorum...
  4. S

Öneri 2000 - 2500 TL Wireless Kulaklık Önerisi

Dostlar selam oyunda dizide filmde müzikte yeterince tatmin edecek, şarjı uzun gidecek, bluetooh ile telefonda dongle ile PC vb cihazlarda çalıştırabileceğim kaliteli bir wireless kulaklık önerisine ihtiyacım var. Wired düşünüyordum ama almışken wireless olması daha iyi olur her yerde...
  5. S

Yardım ALC892 / ALC897 Razer Blackshark V2X İçin Yeterli Mi? / En Ucuz Nasıl Alınır?

Dostlar selam MSI H610M-B Pro anakarta sahibim Realtek ALC892, ALC897 ses kartı içeriyor anakartın kendisi. Bunun ile verim alır mıyım kulaklıktan? Bir de en ucuz nasıl alabilirim? Nays falan filan derken 800'e kadar düşüyormuş sanırım. Bu konuda da yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.
  6. S

Hyperx Cloud II Neden 3000 TL?

Geçen sene ekimde 1000 TL'lerdeymiş, stokta olmadığı için mi fiyatlar böyle? Yoksa piyasası mı o kadar?
  7. S

750 TL Kulaklık Önerisi

750 lira kulakustu kulaklık arıyorum. DA bugün çektiği videodaki Kyruse aklımda, önerilere açığım (indirim zamanı düşecek ürün varsa beklerim.)
  8. S

Rampage Drop Plus HK.

Merhaba, Rampage Drop Plus'ın -RDP- uzun süredir stoğu yok. Geldiyse de ben bilmiyorum hemen tükendi mi? Ayrıca o fiyat bandında tercih edilebilecek başka kulaklık önerisi var mı gaming gecesinden vesaire. Ben kendime almıyorum ancak kullanacak kişi de çok profesyonel oyun oynamıyor. Normalde...
  9. S

600 TL Kulaklık + Klavye

Merhaba maksimum 600TL bütçe ile kulaklık ve klavye almak istiyorum. Corsair HS35 280TL olmuş alınır mı, genel kullanımda nasıl? Veya logo basılan markaların 7.1'lerine göre performansı nasıl? Ayrıca çok sık indirimler oluyor hangi klavyeyi almalıyım?
  10. S

250 TL Kulaküstü Kulaklık Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba 250TL bütçe ile kulaküstü bir kulaklık almak istiyorum. PUBG vs. oynadığım için almak istiyorum tavsiyeniz neler olur? Everest, Gamemax, Rampage gibi ürünlerin olmamasını tercih ediyorum, teşekkürler.
Top Bottom