Arama sonuçları: *

1. Giatros

İyi kalite çakma airpods önerisi

Kaliteli orijinaliyle bire bir iyi ses veren airpods var mıdır?
  2. Giatros

JBL C100SL hakkında yorumlarınız?

Dün Amazon'dan JBL C100SL aldım, malum okullar açılıcak. Benimde işte toplu taşımada vs. ihtiyacım olucaktı. Bende bunu tercih ettim, sizce iyi midir kullanan arkadaşlar var mı? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01DEWVZ2C/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
  3. Giatros

50-100 TL Arası Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Okullar açılıyor bunun için kulaklık ihtiyacım var kulak içi. Jbl in bir modelini gördüm incehesap da alınır mı 59 tl?
  4. Giatros

Yardım 200-250TL Arası En F/P Kulaklık Önerisi!

Arkadaşlar FPS oyunları oynuyorum, güzel bi kulaklık önerir misiniz? bütçe 200-250TL civarı. Teşekkür ederim.
  5. Giatros

Öneri Xiaomi Earbuds Alınır mı?

İlk siparişe özel 25TL indirimle birlikte baya uyguna geliyor bu kulaklık. 90 lira falan oluyor. Sizce alınır mı? Güzel midir? Veya amazonda çakma satış olur mu bunların çok çakması var çünkü...
  6. Giatros

Öneri En fiyat performans kulak içi kulaklık

Hemen bozulmayacak f/p kaliteli bir kulak içi kablolu kulaklık arıyorum öneri var mıdır?
  7. Giatros

Kulaklık sağ sol ters

Arkadaşlar kulaklığımın sağ solu tersdi düzelttim. Daha sonrasında bidaha ters oldu sürekli bu durum oluyor yardım eder misiniz ne yapmam gerek?
  8. Giatros

Yardım Telefon kulaklığını masaüstü bilgisayarda çalıştırma

Merhabalar. Mikrofonum bozuk yeni mikrofon almadım. Telefon kulaklığını bilgisayardaki 2 jak girişinin mikrofon olan kısmına takıyorum. Fakat ses gelmiyor bunun çözümü nedir yeni bir telefon kulaklığı alsam geçer mi?
Top Bottom