Arama sonuçları: *

1. exist.one

Havit Gamenote FUXI-H3 alınır mı?

Merhabalar, FUXI-H3 alınmaz diyeceksiniz biliyorum fakat ses kasma gibi bir derdim yok sadece hikayeli oyunlar oynuyorum örnek: Spider-Man Remastered, Miles Morales, GTA5, RDR1, Mafia Def Edition. Böyle oyunlar oynuyorum ve kablolu çok rahatsız ediyor bu yüzden kablosuz almayı düşünüyorum...
  2. exist.one

Redmi Buds 4 Active alınır mı?

Merhabalar, Xiaomi Redmi Buds 4 Active alınır mı? 479TL fakat 120TL kupon ile 359TL'ye düşüyor buna göre yorumlayın. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C6K7VGCN/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
  3. exist.one

1500TL kulaklık önerisi

Merhabalar, 1500TL bütçede alınabilecek en mantıklı kulaklık nedir? Önerilerinizi bekliyorum. Ses olarak hikaye oyunları ve FPS oyunları için alacağım ses kasabileyim. Mikrofon olarakta güzel olursa çok iyi olur. Teşekkür ederim...
  4. exist.one

Kaliteli Aux to 2 Aux önerir misiniz?

Merhaba kulaklığım için Aux to 2 Aux lazım kaliteli bir şey önerir misiniz?
  5. exist.one

Havit Gamenote H2230D mikrofon nasıl çalıştırırım?

Merhaba arkadaşım Havit Gamenote H2230D almış bildiğiniz gibi yeni kulaklıklarda tek giriş oluyor arkadaşımın kasası eski tür iki girişli yeşil pembe falan kablolar oluyor tek birine kablo takınca çalışmıyor nasıl çalıştırır?
  6. exist.one

Havit Gamenote H2230D İyi mi?

Merhaba Havit Gamenote H2230D sipariş ettim sizce 449TL'ye başka kulaklık alınabilir miydi veya H2230D iyi mi? alınır mı?
Top Bottom