Arama sonuçları: *

1. Quill

Çok Kisa Aux Adaptörü

Resimde belirttiğim aux adaptöründen lazım bu dandik metal olandan değil mümkünse ugreen olan bu resimdeki aparat lazım bulamadım. Yardımcı olur musunuz ?
  2. Quill

Öneri Kulakiçi Bluetooth Kulaklık Önerisi

Bütçem 200 tl dir. Dot diye geçen modellerden olması gerekiyor. Önerilerinizi bekliyorum.
  3. Quill

Öneri 900 TL Bütçe İle Alınabilecek Oyuncu Kulaklığı Önerisi

900 TL Bütçe İle Alınabilecek En İyi Oyuncu Kulaklığı Önerisi.
  4. Quill

Öneri 400TL kulaklık önerisi

400tl bütçe ile alınabilecek kafaüstü kulaklıklar nelerdir?
  5. Quill

Yardım İki girişi olan kasada telefon kulaklığı çalıştırmak

Merhaba kasamda bir ses girişi bir de mikrofon girişi var. Ben kulakiçi kulaklık kullanıyorum. Tek bir girişe takarak hem mikrofonu hemde sesi nasıl alabilirim. Kulaklık ve mikrofonu birleştiren kablodan almak istemiyorum. Onsuz bir çözüm üretilebilir mi?
  6. Quill

Öneri Bluetooth Kulaklık Önerisi

Kulakiçi Bluetooth kulaklık önerilerine açığım.
  7. Quill

Yardım Kulakiçi kulaklık önerisi. Şimdi alacağım!

Net ses ve güzel bass veren kulaklık arıyorum.
  8. Quill

400TL ye alınabilecek en iyi kulakiçi kulaklık

400TL ye alınabilecek en iyi kulak içi kulaklık nedir?
  9. Quill

Öneri Kulakiçi kulaklık önerisi?

Bütçem 500 tl :) Net ses tercihim ama bass kalitesi de iyi olursa güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum benim aklımda Sennheiser cx300s var
  10. Quill

100TL Bütçe Mikrofon

Merhabalar, 100tl bütçem var tok bir ses veren mikrofon önerilerinize açığım. Bu fiyata üst düzey bir şey beklemiyorum çok kötü olmasın yeter :)
  11. Quill

Qcy T1 mikrofon sorunu

Merhabalar, Qcy T1 pro kulaklığım mikrofonunu kullanmak istiyorum ama yapamadım. Yapıp kullanan biri var ise yardımcı olabilir mi ? Kulaklığın mikrofonunu fotoğraftaki yerden etkinleştirince ses gidiyor devre dışı bırakınca ses tekrardan geliyor.
Top Bottom