Arama sonuçları: *

1. Pyronois

Oyun için Kablosuz Kulakiçi Kulaklık Önerisi Arıyorum

Oyun oynamak için kablosuz kulakiçi kulaklık arıyorum. Bu fiyat bandın kulaküstü de olabilir ama ön tercihim kulakiçi. Lütfen varsa öneriniz bekliyorum. Kulakiçi olarak bu biraz kafama yattı bu marka hakkında neler düşünüyorsunuz? Havit TW970 TWS RGB Gaming Bluetooth Kulaklık
  2. Pyronois

Öneri Max. 650 TL Kulaklık Önerisi

Hala bir oyuncu kulaklığı arıyorum ve çok kararsız kaldım. Şuanki durumda bu fiyata alınabilecek en iyi f/p oyuncu kulaklığı hangisidir? 700e zorlayabilirim bütçeyi ama 650yi aşmazsa çok iyi olur. Şimdiden Teşekkür ederim Aşağıdakiler dışında önerdikleriniz varsa bekliyorum. Bazı arada kaldığım...
  3. Pyronois

HyperX Cloud Core 7.1 vs Rampage Drop Plus

Amazon'da şuan HyperX Cloud Core indirimde büyük fırsat olduğunu düşünüyorum ve bu 2 kulaklık arasındayım siz hangisini önerirsiniz? Veya bunlar dışında şu daha iyidir dediğiniz kulaklıklar var mı? HyperX Cloud Core : Amazon Link
  4. Pyronois

Rampage Drop Plus vs Razer Kraken X

İkisi arasındayım ne diyorsunuz? Ek olarak farklı seçeneklerim de var fakat başlıktakiler önceliklerim Gamepower Kizaru ve Mei
  5. Pyronois

Gamepower'ın 2 Kulaklığı Arasında Kaldım

1 - Gamepower Mei RGB Işık 7.1 Surround Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı 2- Gamepower Kizaru RGB 7.1 Surround Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Hemen hemen aynı fiyat bandındalar. İkisinin de incelemelerini izledim Donanım Arşivi'nden fakat çok kararsız kaldım siz hangisini önerirsiniz?
Top Bottom