Arama sonuçları: *

1. iFourveyn

Cmf Buds 2 Plus Alınır mı ?

Şuan indirimde 1999tlye düşmüş durumda sizce alınır mı yoksa düz cmf buds alıp geçeyim mi aradaki farka değer mi veya 2bine önerebileceğiniz daha iyi bir kulaklık var mı?
  2. iFourveyn

Yardım Bluetooth Kulaklık Önerisi

En fazla 2000 bin verebilirim benim için ses kalitesi ve mikrofonun iyi olması önemli aklımda Cmf Buds var siz ne önerirsiniz bluetooth versiyonum 5.4
  3. iFourveyn

Fuxi H7 VS Havit Gamenote H2002U Pro

Sizce bu iki kulaklık arasından hangisi daha iyidir rekabetçi oyunlarda?
  4. iFourveyn

Fuxi H3 Vs Turtle Beach Atlas Three

Bu iki kulaklık arasından sizce hangisi daha iyidir h3 alırsam parolapara ile 700e falan geliyor atlas three alırsam hem parolapara hemde iyzico ile nerdeyse bedavay geliyor sizce hangisi daha iyidir?
  5. iFourveyn

3000TL pc kulaklık önerisi

kablolu veya kablosuz farketmez aklımda cloud 3 kablolu olanı var ama bu fiyat bandına sizce daha iyi bir şey varmı bütçe biraz çıkabilir
  6. iFourveyn

Samsung a34 Kulaklık önerisi

Soru başlıktaki gibi a34 cihaza kulaklık arıyorum oyun için ses geciktirmeyen bütçe 600tl
  7. iFourveyn

Samsung A34 5G Kulakık Önerisi

Sorum başlıktaki gibi oyun içi alacağım gecikme olmamalı kablolu veya kablosuz farketmez ama telefonda 3.5mm jack girişi yok bütçem 300
  8. iFourveyn

Kulaklık önerisi telefon için

bütçe max 250 aliexpressten olabilir ilk sipariş indirimiyle falan güzel kulaklıklar var sanırsam oyun için değil film için arıyorum
  9. iFourveyn

X15 TWS kulaklık alınır mı?

https://tr.aliexpress.com/item/1005006068268862.html?spm=a2g0o.detail.0.0.430eUfZgUfZgjx&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur Bu kulaklık nasıldır indirim ile 206tlye geliyor alan varsa nasıldır film falan izlemek için istiyorum mikrofon pek önemli değil veya sizin önerebileceğiniz bir kulaklık var mı...
Geri