Arama sonuçları: *

1. Polat Alengir

Hyperx Solocast Alınır mı ?

merhabalar birtane mikrofon almayı düşünüyorum hyperx Solocast acayip övülüyor sizce alınır mı? parasını hakkediyormu ?
  2. Polat Alengir

Yardım Fifine veya kaliteli mikrofon önerisi

merhabalar garanti bankasında 2000bonusum var bununla mikrofon almak istiyorum geçenlerde sheinden stand aldım mikrofon standsız olsada sorun olmaz. Bu arada puan 2k diye illa 2k lık ürün istemiyorum 3k olabilir mesela 2k düşse 1k ya falan gelir oluyormu öyle bilmiyorum. oluyorsa Süper olur.
  3. Polat Alengir

Yardım 2150 TL'ye Hyperx Cloud 3 nasıldır ?

görünce kaçırmak istemedim aldım direk bu fiyata nasıldır beyler bayanlar kullanılmış yeni gibi yazıyordu
  4. Polat Alengir

Yardım Max 2000 TL Oyun - Yayın mikrofonu önerisi var mı ?

merhabalar bir tane arkadaşım var yayınlara başlayacakmış bana sordu fazla bilgim yok dedim buraya sorayım dedim en iyisi bütçesi max 2000 TLymiş mikrofon arıyor bu bütçede mikrofon alan varmı veya önerisi olan varmı önerileri bekliyorum...
  5. Polat Alengir

950 tl havit h2002p iyi midir? ?

bunu bugün aldım 950 TL'ye güzel kulaklıkmı pişman eder mi?
  6. Polat Alengir

1500 tl kulaklık önerisi lazım

merhaba arkadaşlar bütçem tam 1500 tl daha çıkmaz bu fiyat bandında kablolu kablosuz fark etmez önerileri bekliyorum fps oyunları oynuyorum.
  7. Polat Alengir

2000 TL'ye ikinci el temiz cloud 3 alınır mı ?

bir arkadaş ile anlaştım ürün tertemiz 2 ay fln kullanmş kendine wireles almış bu kablolu ürün kutu içeriği vs tam sizce alınır mı ?
  8. Polat Alengir

Yardım 2000 ₺ Civarı Oyuncu Kulaklığı

merhaba arkadaşlar 2000 tl civarı kulaklık arıyorum çoğunlukla fps oyunları oyunu yorum iyi ses kasmalık kulaklık önerisi lazım aklımda ikinci el cloud 2 falan var önerileri beklerim
  9. Polat Alengir

Fiyat çok iyi değil mi ?

ihtiyacım yok ama bu fiyata alınır gibi
  10. Polat Alengir

Havit H2002P Alınır mı ? 2025.

merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim kulaklık sizce alınır mı şu anda güncel fiyatı her yerde 1200 TL elinde kupon olan varsa almayı düşünüyorum başka öneriler var mıdır mikrofonunun çok iyi olduğunu söylüyorlar izlediğim videolarda 3.000 4.000 TL'lik kulaklık ve mikrofonlara taş çıkartıyor o...
  11. Polat Alengir

Yardım 1700 TL'ye Hyperx Cloud 2 alınır mı? ?

İkinci el temiz birtane buldum. 1.5 yıl önce alınmış media marktan. Fiyat 1600 +100 tl pg olacak toplamda 1700 oluyor sizce alınır mı? ?
  12. Polat Alengir

2.El Hyperx Cloud 2 ye ne kadar verilir ?

sizce kaç TL uygundur almayı düşünüyorum
  13. Polat Alengir

Yardım 1200 TL'ye kada oyuncu kulaklığı önerisi acil ?

öncelikle merhaba arkadaşlar birkaç gündür kulaklık arayışı içindeyim bütçem maksimum 1200 TL bu hafta halledip artık uğraşmamak istiyorum bana güzel bir öneri valorant ve cs2 oynuyorum çoğunlukla güzel ses kasmalık bir kulaklık önerisi alabilir miyim lütfen gören herkes konuya baksın ve yanıt...
  14. Polat Alengir

1500 tl bütçe ile bilgisayar kulaklıklığı önerisi?

merhaba arkadaşlar 1500 TL bütçe ile bilgisayarda kullanacağım güzel ses kartı alabilen Bir kulaklık önerisi lazım ikinci el sıfır hiç fark etmez benim aklımda ikinci el razer black shark V2 x ve veya hyperx cloud 2 var sizin tavsiyeleriniz nelerdir tavsiyeleri ve önerileri bekliyorum teşekkürler
  15. Polat Alengir

Yardım 2000 tl kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar bana 2000 tl civarı kulaklık lazım bilgisayar için havit Fuxi h3 kullanıyordum birden oyun ortasında mik bozuldu ses cızırtılı fln gitmeye başladı sinirden kırdım kulaklığı seri yeni birtane lazım daha profesyonel birşeyler almayı düşünüyorum ne önerirsiniz. bütçe biraz daha...
  16. Polat Alengir

Yardım Kulaklığımın ses sorunu

Bugün rampage Ghost kulaklık aldım geldi valoda deniyorum ama ilk el soru. Yoktu ikinci el adamlar sağdaysa soldan ses veriyor kafam çok karışıyor çözümü nedir sorun kulaklıktamı oyundamı.
Geri