Arama sonuçları: *

1. KG68

Steelseries arctis 3 alınır mı?

elimde 400 lira para var temiz bir ikinci el arctis 3 buldum alınır mı sizce genelde oyu oynarım arada film fln izlerim
  2. KG68

kulaklık önerilerinizi bekliyorum

öncelikle selamün aleyküm elimde 350 400 tl nakit para var hali hazırda kullandığım kulaklığım bozuldu yeni kulaklık arayışına girdim. önerebileceğiniz kulaklıkları bekliyorum genelde oyun oynarım arada müzik dinlerim sıfır kulaklık fiyatları pahalı geldi biraz ikinci el arctis 3 almayı...
  3. KG68

Kulaklık seçiminde yardım

140 lira param var sizce hangisini almalıyım veya önerdiğiniz başka model var mı
  4. KG68

kulaklık önerilerinizi bekliyorum

bütçe fazla değil 450 tl civarı 500 e çıkabilir önerilerinizi bekliyorum
  5. KG68

Rampage Drop Plus hala alınır mı

400 lira olmuşken fiyatı halen alınır mı yada ne önerirsiniz 420 tl bütçe var
  6. KG68

Kulakiçi kulaklık önerisi

Telefonumun kulaklığı bozuldu yeni bir kulaklık alcağım ama karar veremedim bütçem 60 70 lira arası letgoda iki tane samsung hs 1303 var o kulaklık nasıldır ilanın linkini bırakıyorum şimdiden çok teşekkür ederim https://letgo.onelink.me/O2PG/49ef10eb
  7. KG68

200 tl kulaklık önerisi

elimdeki mikrofonumu sattım 200 tl param var 7.1 destekli bir kulaklık istiyorum varmı önerileriniz
  8. KG68

aliexpresten kulaklık almak

aliexpress üzerinden EKSA E900 Pro 7.1 oyuncu kulaklığı alacağım yorumlarında türkiyeden alan birçok kişi var kargo ücretiyle beraber 231 lira civarında bir paraya denk geliyor. Ekstra olarak 25 tl gibi birde gümrük vergisi çıkıyormuş. Yani totalde 260 lira gibi bir rakama denk geliyor. fiyat...
  9. KG68

Kulaklık önerilerinizi bekliyorum

Beyler bütçe 160 lira maksimum aliexpresten alacağım kendim baktım ama bulamadım düzgün bir şey önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden çok teşekkürler
  10. KG68

kulaklık tercih ve öneri

abilerim , ablalarım , kardeşlerim öncelikle bugün sabah canlı derste iken trust starzz mikrofonum bozuldu ve şu anda derslere katılamıyorum Büyük kasım indirimleri bitmeden uygun fiyatlı bi mikrofonlu kulaklık arayışı içindeyim tam olarak bi karar veremedim . o yüzden forum a yazmaya karar...
  11. KG68

James Donkey 710 nasıldır

James Donkey 710 nasıldır bütçeme uyuyor tavsiye edermisiniz
  12. KG68

Rampage drop plus kulaklık günlük kullanım

rampage drop plus f/p açısından çok iyi bir kulaklık ve bunu almaya kara verdim (zaten bütçem anca buna yetiyor). ben bunu aldığımda sadece bilgisayarda değil metroda , otobüste , okulda vb. yerlerde de kullanacağım sizce çok mu kaba kaçar
  13. KG68

Hem müzik , hemde oyun için kulaklık tavsiyesi

Bu zamana kadar ilk defa düzgün bir kulaklık alacağım daha önce hiç kaliteli bişey kullanmadım bu yüzden bana güzel bi kulaklık önerirmisniz bütçe en fazla 400tl
  14. KG68

350 TL civarında kulaküstü kulaklık önerisi

arkadaşlar 350 liraya ne alabilirim
  15. KG68

150 tl kulaklık önerisi

canlı derslerde kullanabileceğim mikrofonlu fazla pahalı olmayan en fazla 150 tl civarında kulaklık önerilerinizi bekliyorum
  16. KG68

müzik için rampage drop plus mı steelseries arctis 3 mü

hangisini almalıyım
  17. KG68

HEM OYUN HEM MÜZİK İÇİN KULAKLIK

bütçem 350 400 arası steelseries arctis 3 nasıl yada başka bu fiyatlara önerebileceğiniz varsa bekliyorum
  18. KG68

Sıfır Steel Series Artic 1 mi ikinci el Steel Series Artic 3 2019 mu

hangisini almalıyım artic 1 400 tl artic 3 ikinci el fiyatı 350 tl
  19. KG68

Hem oyun hem de gündelik kullanım için kulaklık önerisi

dostlar önerilerinizi bekliyorum
Geri