Arama sonuçları: *

1. B

ASUS B450 MK-II ANAKART RAZER BLACKSHARK V2X PERFORMANS

beyler kulaklık alacağım kulaklıklar arasında RAZER BLACKSHARK V2X ASUS TUF GAMİNG H3 Bu iki kulaklıktan birisini almayı düşünüyorum anakartım çok yüksek bir şey değil performans olarak nasıl olur yardımcı olursanız sevinirim
  2. B

ASUS TUF H3 KULAKLIK YARDIMM ÖNERİİİ

ASUS TUF H3 KULAKLIK NASILDIR ARKADAŞLAR KULLANANLAR VARSA YARDIMCI OLURLARSA SEVİNİRİM GÜNCEL FİYATI 1300 TL BU FİYAT BANDINDA RAZER BLACKSHARK V2X VE LOGİTECH G332 VAR SİZCE HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
  3. B

CLOUDCORE VS BLACKSHARKV2X VS LOGİTECHG332 VS GAMEPOWER FUJİN VS GAMENOTE H2002D

KULAKLIK ALACAĞIM VE YAPTIĞIM ARAŞTIRMALAR SONUCUNDA BİRKAÇ KULAKLIĞI BURADA SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ARALARINDA BAZILARININ FİYAT FARKI VAR TABİKİ AMA HEM FİYAT HEM PERFORMANS AÇISINDAN HANGİ KULAKLIĞI TERCİH EDEBİLİRİM SİZDEN GELECEK TAVSİYELER VARSA ONLARADA BAKARIM SEVE SEVE ŞİMDİDEN...
  4. B

LOGİTECH G332 Mİİ GAMEPOWER FUJİN Mİİ

bütçem 1000 tl civarında logitech g 332 alınır mı bu fiyatlarda araştırdım bunu buldum birde gamepower fujin kullananlar varsa yardımcı olursa şimdiden teşekkür ederim
  5. B

1500-2000 TL Gamer Kulaklik Öneri̇si̇

Bütçe 1500-2000 tl f/p bir ürün yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler
Geri