Arama sonuçları: *

1. Karadelik

Logitech G321 o kadar kötü mü

Hocalarım iyi akşamlar Logitech G321 kulaklığa bakıyorum gerçekten o kadar kötü mü
  2. Karadelik

Kai Titanium Ultra Wireless kullanan var mı

https://www.incehesap.com/gamepower-kai-titanium-ultra-wireless-360-surround-hi-fi-rainbow-gaming-kulaklik-fiyati-76433/ Hocalarım model bu almayı düşünüyorum bu konuda fikri olan var mı kullanan var mı diye sormak istedim
  3. Karadelik

Razer Barracuda Dip ses

Arkadaşlar ben geçen cumartesi indirimi ile bir Razer Barracuda aldım amazon üzerinden elime dün alıştı lakin kulaklığın sağ tarafında çok rahatlıkla duyulabilir bir dip ses var lakin sadece 2,4 Hyperspeed kulanırken Bluetooth kulanırken yok sizce ne yapmalıyım bilgisi olan varsa garanti süreci...
  4. Karadelik

Barracuda dip ses sorunu sizde var mı

Arkadaşlar ben geçen cumartesi amazonda olan indirim ile bir Razer Barracuda sahibi oldum kulaklık bugün elime geçti lakin sağ kulaklıkta çok ufak bir dip ses duyuyorum sizde var mı olduysa nasıl çözdünüz
  5. Karadelik

Çözüldü✓ Kulaklık pedi temizlemede yardım edermisiniz

Merhabalar ikinci el üzerinden Razer Barracuda aldım fiyatı çok uygun lakin kulak pedleri pis aşağı fotoğrafını koyacağım satıcı yastık kılıfına bağla 5 10 dakka kısa ayarda çamaşır makinesine at dedi başka önerisi olan varmı
  6. Karadelik

Barracuda Deneyiminiz Nasıl

Selamün Aleyküm ikinci elde barracuda buldum mercury ailesinden fiyat gayet uygun 2k kulaklığın mikrofunu ve kalitesi benim için önemli şahsen öğrenciyim ve parayı bile zor topladım sizin bu konuda deneyiminiz varmı paylaşabilirseniz sevinirim
  7. Karadelik

Sıfır Havitmi Yoksa İkinci El Barracuda Mu

Arkadaşalar yardımınıza ihtiyacım var https://www.hepsiburada.com/havit-gamenote-h2039bg-gaming-kablosuz-7-1-oyuncu-kulakligi-2-4ghz-bt-3-5mm-audio-pm-HBC000064OIGJ Havitin bu kulaklığı var ya bunu alacğaım yada ikinci el 2250tlye sıfıra yakın barracuda X 2022 alacağım öneriniz
  8. Karadelik

Fuxi H3 Kullanıcı Yorumlarını Toplayalım

Merhhabalar bu konuyu açma sebebim şuanda fuxi H3 ün piyasanın parlayan yıldızı olması 1000tl civarına kablosuz bir gaming kulaklığı olmayı vaad ediyor bende bu aralar kulaklık arayışında olduğumdan gözüme ilişti internette objektif bir incelemeye rastlamadım bu yüzden ricam burada kulananların...
  9. Karadelik

1500 Tl bütçe ile kulaklık

Merhabalar öğrenciyim kulaklığa ihtiyacım var 1500 1600 tl ye kadar çıkarım öneriniz varmı ? şimdiden teşekürler
Geri