Arama sonuçları: *

1. mrselcuk81

Havit Gamenote Fuxi-H3 alınır mı (999tl)

https://www.hepsiburada.com/havit-gamenote-fuxi-h3-gaming-oyuncu-mikrofonlu-kulakligi-7-1-4-modlu-bt-2-4ghz-type-c-3-5mm-p-HBCV00004UC9X2?magaza=Socratech&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.27.8 alınır mı hem telefon hemde pc de oyun...
  2. mrselcuk81

g435 dışarda kullanılır mı

g435 almayı düşünüyorum pc de kablosuz falan güzel olur ama dışarda kullansam absürt durur mu satan varsa o da ulaşabilir bana
  3. mrselcuk81

1000-1200 kulaklık önerisi

fps tarzı oyunlarda ses kasmak için kullanıcam razer blackshark v2 düşünüyorum https://www.hepsiburada.com/yw-bc-razer-blackshark-v2x-cyclone-black-shark-v2x-oyun-kulakligi-kulakligi-asagidakilere-uygun-yurt-disindan-p-HBCV00004YO9XN?magaza=YW-BC%20Technology alınır mı ayrıca 500 tl civarı...
  4. mrselcuk81

kulaklığın solundan usb ile kullanınca ses gelmiyor

arkadaşlar merhaba bende eksa e 900 var jak girişi ile kullanınca mic kullanamıyom (laptopta sadece 1 tane ses girişi var) usb ile kullanınca sol taraftan ses gelmiyo bu neden olur
  5. mrselcuk81

eksa e900 ses problemi

arkadaşlar merhaba bende eksa e900 var 3.5mm jak yada micro usb ile pc ye bağlıyabiliyorum yaklaşık 2 senedir kullanıyorum micro usb den bağayınca saol taraftan ses baya az geliyo sağ taraftan düzgün geliyo 3.5mm jaktan bağlayamıyorum görmüyo pc o ayırma parçasını kullanıyorum o zaman görüyo...
  6. mrselcuk81

kulaklıktan ses gelmiyor

dün açtığım konuda eksa e900 alıcam demiştim kargo geldi kulaklık telefonda denediğimde gayet güzel ama pc ye usb sini bağlayınca ses gelmiyo ve sağ kulağa cızırtı geliyo ama kulaklık çalışıyo başika bi pc de denedim bunu ndüzeltmek için ne yapabilirim 1622629151 @AydinSahin sen bilirsin
  7. mrselcuk81

eksa e 900 la ilgili soru

merhaba dolap diye bi uygulamadan 150 tl ye eksa e900 aldım ama hiç türkçe incelemesini bulmadım kullanan yada bilgisi olan varmı eksa e900 pro değil sadece e900
Geri