Arama sonuçları: *

1. B

Kulaklığımın mikrofonu çalışmıyor ne yapmalıyım

Kulaklık almıştım 4 ay geçti 4 ay boyunca kullandım sıkıntısız ama sonradan mikrofonu çalışmamaya başladı ne yapmam lazım
  2. B

Kulaklık dönüştürücü önerisi

Razer Blackshark v2 x kulaklığım vardı dönüştürücü kablosu koltuğa takılıp koptu kabloları birleştirdim falan hayata dönmedi geri bana yeni bir dönüştürücü lazım sağlam kaliteli bütçe max 300
  3. B

Razer blackshark v2x mikrofon sorunu yardım

Arkadaşlar selamın aleyküm öncekikle razer blackshark v2x kulaklığım var ve mikrofonu algılamıyor telefona takıyorum çalışıyor ama bilgisayarda çalışmıyor sizce neden olabilir yardımcı olurmusunuz
  4. B

Kulaklık soru razer marka

arkadaşlar biliyorum biraz saçma bir soru ama kulaklığımı hem bilgisayarda kullansam sonrada çıkarıp telefonda kullansam sorun olurmu?
  5. B

Kulaklık önerisi aciil cevaap

arkadaşlar merhaba ben yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum mikrofonu olur ise iyi olur oyun amaçlı kullanacağım önerilerinizi bekliyorum.
  6. B

1.5k kulaklık önerisi

arkadaşlar ben yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum mikrofonu olursa iyi olur önerilerinizi bekliyorum.
  7. B

Kulaklık önerisi acill

arkadaşlar merhaba ben yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum mikrofonu olursa iyi olur oyun amaçlı kullanacağım önerilerinizi bekliyorum.
  8. B

Çözüldü✓ 3500 TL hoparlör önerisi

Arkadaşlar bütçeye göre hoparlör önerir misiniz? sesi güzel olan
  9. B

Çözüldü✓ Kulaklık ve hoparlör önerisi?

Arkadaşlar pc için kulaklık ve hoparlör önerir misiniz
Geri