Arama sonuçları: *

1. dreamuiz

Yaka mikrofonu önerisi

400 TL'nin üstüne pek çıkmak istemiyorum arkadaşlar onun dışında bluetooth'lu olursa daha iyi olur olmazsa da kablosu uzun olursa sevinirim. Iphone için kullanacağım, teşekkürler.
  2. dreamuiz

2-2.5k arası kulaklık önerisi

Pc'de kullanılacak ama muhtemelen ps5'de de kullanma ihtimalim var. 2.5k yazdım ama 2000'e falan olursa daha okey olurum. 2.5k sınırımdır.
  3. dreamuiz

Kablosuz kulakiçi kulaklık önerisi

Bütçe en fazla 350. Sesi tatmin etsin, mikrofonu da idare etsin yetiyor zaten bu fiyata çok bir beklentim yok. Genelde iş için kullanacağım o yüzden fazla bütçe ayırmak istemiyorum.
  4. dreamuiz

Havit H2002D ve H2002P ile Deneyimlerim

Başlıkta da görüldüğü üzere bu iki kulaklık hakkında zamanında çok fazla detaylı anlatım vesaire aradım fakat bulamamıştım. Şimdi ikisini de kullanma şansını elde eden biri olarak birkaç şey söylemek istiyorum ve almayı düşünenler için benim gibi arama zahmetine girmemesi adına böyle bir konu...
  5. dreamuiz

1000-1500 arası kulaklık önerisi

Fiyat 1-1.5k arası ve usb bağlantılı olmalı. Şimdiden teşekkürler.
  6. dreamuiz

Bilgisayar mikrofondan sistem sesini gönderiyor

İlkten discord'da fark ettim fakat sadece discord'da da değil. Kulaklığım jack'lı. Akla gelebilecek bir çok yöntemi denedim, driver silmek-kurmak gibi windows ayarları gibi. Baktığım yerlerde de kimse çözüm bulamamış, birisi sadece "Usb girişli kulaklığa geçin kafanız rahat etsin" gibi bir şey...
Top Bottom