Arama sonuçları: *

1. L

RAMPAGE Comfort Donusturucu ile Calisiyor mu?

Kulakligimi satacagim, adam donusturucu ile calisiyorsa alayim diyor deneyen var mi?
  2. L

rampage comfort kablosundaki düğme ne işe yarıyor

rampage comfort kulaklık aldım kablsoundaki ses kartında rampage logosu var basınca kırmızı ışık yanıyor tekrar basınca ışık kapanıyor ne işe yarıyor?
  3. L

Logitech G432 vs Rampage Comfort?

Soru başlıkta hangi kulaklık daha iyi fiyat ve performans bakımından
  4. L

Rampage r46 hostage alıyorum düşünceleriniz?

rampage r46 hostage alıyorum indirimde itopya 250tl 200tlye 2.el rampage comfort var onu mu almalıyım yoksa r46 mı yarın atmye gidip yatıracağım ne yapmalıyım üstüne 20tl katıp comfort almak daha mı mantıklı hangi kulaklık daha iyi?
  5. L

ACİL! 250TL En iyi mikrofonlu kulaklık önerisi?

250TL'ye mikrofonu en iyi olan kulaklık hangisidir alıcam yarın
  6. L

rampage comfort vs cloud stinger

https://www.itopya.com/hyperx-cloud-stinger-core-for-pc-gaming-kulaklik/ veya rampage comfort hangisi daha iyidir
  7. L

Rampage comfort alınır mı?

263TL'ye trendyol da gördüm ucuz gibi geldi 260tl bütçeye o alınır mı yoksa başka kulaklık mı önerirsiniz 3 gün içinde kesin alıcağım 1606305413...
  8. L

2. El rampage drop plus alınır mı??

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-rampage-drop-plus-861945056/detay bu alınır mı?
  9. L

Hangi kulaklığın mikrofonu daha iyi? Trust Blizz - Tronsmart sono

Başlıktanda gördüğünüz gibi Trust Blizz in mikrofonu mu daha iyi Tronsmart ın mı Siz olsanız hangi kulaklığı tercih ederdiniz? Ayrıca Tronsmart alırsam usb çevirici almam lazım mikrofona etkisi olurmu?
  10. L

Fiyatına göre en iyi mikrofonlu oyuncu kulaklığı önerisi?

350TL bütçem var csgo felan oynuyorum ben mikrofona çok önem veren birisiyim 7.1 ve mikrofonu iyi olan bu bütçeye göre en iyi oyuncu kulaklığı sizce ne? Ve tronsmart sono oyuncu kulaklığının mikrofonu hoşuma gitti videolardan izledim çok temiz geliyor insanların sesi ayrıca 250TL kullanan varsa...
Top Bottom