Arama sonuçları: *

1. H

Artan kulaklık cızırtı problemi

Arkadaşlar bu cızırtıyı en başta pek önemsememiştim ama şuan gerçekten arttı yüksek seste bişe dinlerken pek fark ettirmiyor yani bass içerikli müziklerde ama video izlerken sol kulaktan ciddi anlamda cızırtı geliyor ne yapmam lazım JD710
  2. H

Kulaklık cızırtı sorunu

Arkadaşlar yüksek seste video izlerken veya müzik dinlerken sol kulaktan hafif cızırtıda geliyor sorun neden kaynaklıdır yardımcı olabilir misiniz
  3. H

James Donkey 710 ses kasma sorunu

Arkadaşlar bugün aldım james donkeyi ve ilk valorantta denedim biraz beğendim az önce cs girdim ve bildiğin kulaklıkla oynuyormuş gibiydim ses kasma çok zor bi garipti telefon kulaklığı ile daha iyiydi sizce neden böyle oldu
  4. H

James Donkey 710 Yazılımında ayar yapamamak

Arkadaşlar merhaba bugün James Donkey 710 kargom geldi ve şimdi yazılımını açtım ve ilk baş şöyle bir şey geldi click the finish button to complete the installation after installation connect the usb headset device finish dedim ardından yazılıma girdim ama ayar yapamıyorum nereye dokunsam bu...
  5. H

James Donkey 710 En İyi Yazılım Ayarı

Arkadaşlar JD 710 aldım oyunlarda ses kasmak için kullanacağım en iyi ayarları nedir paylaşır mısınız
  6. H

Gamepower Warlord vs JD710 Hangisi daha iyi?

Arkadaşlar acil yardım eder misiniz gaming gecesinde warlord 250 tl oldu ve James Donkey 710 da 250 TL hangisini almalıyım acil yardım
  7. H

Bloody G528C vs James Donkey 710

Arkadaşlar merhaba ben bu sıraları kulaklık alıcaktım 180 230 arası ve bloody nin 330 dan 220 TL ye düştüğünü gördüm ilk kez duyduğum bir firma ama herkes iyi olduğunu söyledi size sormak istedim sizce JD710 mu Bloody mi veya Bloody alınır mı
  8. H

150-200 Kulaklık önerisi

Arkadaşlar normalde James Donkey 710 indirimdeydi incehesapta ve 30 mayısta biteceği yazıyordu nedense kaldırmışlar indirimden 150 200 TL arası kulaklık önerir misiniz FPS oyunları oynuyorum özellikle csgo
  9. H

İncehesap indirim süresi

Arkadaşlar hepinize merhaba bı sorum olucakti 15 inde incehesaptan James Donkey 710 alacaktim ve indirimdeydi 169Tl ydi dün baktığımda ve alt tarafta indirimin 30 mayısta biteceği yazıyordu ve bugün baktığımda indirim bitmişti ama
Top Bottom