Arama sonuçları: *

1. sc4rled

Airpods Pro fiyat farkı

Arkadaşlar Airpods Pro 2 almayı düşünüyorum. Hepsiburada gibi sitelerde 9.200 gibi fiyatlara bulunabiliyor ama Apple'ın kendi sitesinde 11.690tl, bu fiyat farkının sebebi ne sizce hepsiburada güvenilir mi bu konuda
  2. sc4rled

2.5k bandında Kulaklık önerisi

Aradığım kriterler mikrofonunun orta-üst düzey kalitede olması ve kullanımı rahat olsa yeter. Bütçeyi 100-200 aşabilirim. Şuanlık Corsair HS80 Kablolu modeli itopyada indirimde 2600tl onu düşünüyorum başka önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim
  3. sc4rled

1000TL Oyuncu Kulaklığı

Bütçe max 1k mikrofonu ses kalitesi güzel kulaklık alıyorum
  4. sc4rled

Bluetooth 5 vs 4.1 arasındaki farklar

Arkadaşlar JBL 510T modeli ve JBL 600BTNC modelleri arasında kaldım, 600 teknoloji olarak daha gelişmiş fakat tek eksik yanı bluetooth 5 desteklemiyor, 4.1 destekliyor, bu iki sürüm arasında ne farklar var? Aydınlatır mısınız rica etsem
  5. sc4rled

850TL civarı müzik için kulaklık önerisi

Arkadaşlar okula gidip gelirken çok müzik dinliyorum fakat düzgün bi kulaklığım yok, kulak dışı bluetooth'lu kulaklık önerir misiniz?
  6. sc4rled

Kablosuz Kulakiçi Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar babama hediye almak istiyorum, araba sürerken vs. kablolu kulaklık takarken çok rahatsız oluyor. Ses kalitesi güzel, şarjı uzun gidecek, kaliteli bir kulaklık önerir misiniz. (Siyah olursa güzel olur.)
  7. sc4rled

Corsair elite voide cızırtı ve robotik ses sorunu

Arkadaşlar merhaba, kulaklığı alalı yaklaşık 1 ay oluyor, son 2 haftadır sürekli cızırtılar oluşuyor, sesim arkadaşlarıma robotik şekilde gidiyor, bazen sesler dalgalı olarak geliyor, usb'yi tak çıkar yaptığımda bir süreliğine düzeliyor ama sonra tekrardan başlıyor, aynı kulaklığı olupta bu...
  8. sc4rled

Void Elite RGB sorunu

Arkadaşlar kulaklığın yazılımını açıyorum fakat RGB'sini ayarlayamıyorum, nereden ayarlayabilirim bi rehber vs. var mı?
  9. sc4rled

Max 1200TL Wireless Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar kablo takıntım olduğundan wireless bir kulaklık almayı düşünüyorum, aklımda Corsair Void Elite Wireless var fakat başka önerileriniz varsa onlarıda inceleyeceğim, şimdiden teşekkürler. (Oyun amaçlı alıyorum)
  10. sc4rled

Bu kulaklığı Amazon'dan alsam geç gelir mi?

https://www.amazon.com.tr/dp/B07Y2MBBT9/ref=asc_df_B07Y2MBBT91619051580000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07Y2MBBT9&linkCode=asn Arkadaşlar bu kulaklığı 1 ay içerisinde almak istiyorum, fakat amazon kargoları geç getiriyor diye bir söylem var, kulaklığın en ucuz satıldığı yer...
  11. sc4rled

1500TL bütçe ile Kulaklık+Klavye önerisi

Klavye Red switch olursa güzel olur onun haricinde çok bir şartım yok
  12. sc4rled

Corsair Void Elite RGB Alınır mı?

Arkadaşlar bu ürün nasıldır kullananlar var mı? Kullanan varsa deneyimlerini ve mikrofon kalitesini anlatırsa sevinirim...
  13. sc4rled

Cloud 2 vs Void Elite

Arkadaşlar ikiside aynı fiyatta, hangisini önerirsiniz? Başka kulaklık önerileriniz varsa bütçe 850 civarı.
  14. sc4rled

200-250TL Arası Oyuncu Kulaklık Önerisi

Soru başlıkta
  15. sc4rled

500TL Bandında Stüdyo Kayıt Mikrofonu

Arkadaşlar bi arkadaşım kendi sesini kayıt etmek için mikrofon almak istiyor. 500 tl civarlarında güzel ses kayıt eden stüdyo tarzı mikrofon önerir misiniz (Standı olursa iyi olur)
  16. sc4rled

Yardım Gamepower Luna cızırtı sorunu

2 ay önce aldığım Luna model kulaklığın şuana kadar hiçbir sorunu yoktu fakat dün ortada hiçbir şey yokken bir anda soldan rahatsız edici bir cızırtı duymaya başladım ve gerçekten çok sinir bozucu olmaya başladı.Nasıl giderebilirim bu sesi bi bilginiz var mı?
  17. sc4rled

Gamepower Luna cızırtı sorunu

Arkadaşlar kulaklıkta hiçbir sorun yoktu fakat 3 4 saat önce kulaklığın sol tarafından rahatsız edici bi cızırtı duydum bass ayarlarını falan kıstım ama hiçbir türlü gitmiyor.Olayın garip tarafı durduk yere hiçbir şey yokken oldu.Belirli bi sebebi olabilir mi napmalıyım
  18. sc4rled

Rezalet (İNCEHESAP)

Kaç gündür almayı planlayıp beklediğim kulaklık bugün geldi. Kulaklığın kablosunda temassızlık var anlık olarak soldaki ses gidiyor ve 10 15 dakika hiç gelmiyor hadi onu bırakın kulaklığın mikrofonunu 2 kat kısa yollamışlar ne dicem bilmiyorum cidden reziller.İade etsem kaç güne gelir yenisi...
  19. sc4rled

GAMEPOWER LUNA

Bugün Gamepower Luna kulaklığım geldi arkadaşlarımda da aynısından var ama benim mikrofonum onunkine göre çok kısa bunun sebebi nedir ben anlayamadım?
Geri