Arama sonuçları: *

1. ByDolph

Kulaklık pad i ile ilgili

Arkadaşlar benim kulaklığın pad i aşındığı zaman yedeği var mı. Jbl live 770 modeli. Ya da bunun bir ölçüsü vs. Var mı terletmeyen modellere de bakabilirim.
  2. ByDolph

Hangisini almalıyım ?

Almanyadan kulaklık alacağım (kulak üstü müzik dinlemek için vs) Max 180euro ya ne alabilirim
  3. ByDolph

Hangi kulaklığı almalıyım

Günlük kullanım için bassları yeterli bir kulaklık arıyorum - ANC ve Transparency özelliği olmalı - 8k ya kadar bütçem var -Aklımdakiler -JBL Live 770 Nc -JBL Tour One m2 -Sennheiser Accentum (Büyük ihtimal live 770 nc alıcam o fiyata daha iyisi var mı ? )
  4. ByDolph

Sennheiser Accentum vs JBL Live 770 NC

hangisi daha iyi kısaca
  5. ByDolph

Hangi kulaklığı almalıyım ??

Şu anda aklımda live 770nc var (Almanya dan alacağım , mediamarkt.de ya da amazon.de den bakabilirsiniz.) Önerilenler :ch720n , qc45 , xm3 , anker q45 , tour one m2 (Bunların çoğu live 770nc den pahalı ama kesinlikle onu al arada çok fark var diyeceğiniz model var mı merak ettim ) TL olarak...
  6. ByDolph

Yardım 4k kafa üstü kulaklık önerisi

aklımda soundcore q45 var bu fiyata daha iyisi var dediğiniz önerilerinini bekliyorum (not: mikrofonu dışarıda olmasın , anc ve transparan mod önemli , gecikmesi oyunlarda idare etsin ama çokta önemli değil )
  7. ByDolph

Hangi kulaklık daha iyi

1 more sonoflow Soundcore q45
  8. ByDolph

Hangi kulaklığı almalıyım

Anker Q10i yi deneyimleme şansım oldu. Ses kalitesine bakamadım. Sizce 2k ya kadar daha iyi modeller var mı ? +Aradığım kriterler -ses geçirmemesi (dışarıya ve içeriye) -kulak üstü olması (kulağımın dışını kaplasın) -sürücünün kaliteli olması -bluetooth...
  9. ByDolph

Airpods um orijinal mi ?

Arkadaşlar airpods um bu slikon uclu modelini falan filan da söyler misiniz Orijinal olup olmadigini nasil anlarim
Top Bottom