Arama sonuçları: *

1. Cooper

Anker Soundcore R100 alınır mı?

kullanan var mı alınır mı?
  2. Cooper

icue yazılımında kı bu hata nedir?

https://prnt.sc/240e3p5 sorun bu arkadaşlar k95 platnium ve void rgb elite wireless kulaklıgımı gormuyor ve program acılmıyor sebebını bılen var mı?
  3. Cooper

bimde satılan jabra 75t alınır mı?

jbl 500bt kullanıyorum suan tws kulaklık almayı dusunuyorum sızce 780 tl ye alınır mı?
  4. Cooper

void rgb elite wireless dip ses sorunu

icue programını yukleyınce dip ses sorunu oluyor bu sorunun çözümünü bilen var mı?
  5. Cooper

kulaklıgım asla %100 şarj olmuyor

corsair void rgb elite wireless kullanıyorum şarja taktıgım zaman 10 saat bıle kalsa en fazla %94 şarj oluyor asla 100 olmuyor nedenını bılen var mı?
  6. Cooper

corsair garanti konusunda yardımınıza ihtiyacım var

oncelıkle merhaba void rgb elite wireless kullanıyorum ve dip ses sorunu ılk karşılaştım corsair desteğe yazdım ve sonuc olarak yenı bır kulaklık gondereceklerını söyledıler ve garantı makbuzunun kopyasını yukleyın dedıler ben maıl ıle nasıl garantı kopyasını gonderecegım yardımcı olur musunuz...
  7. Cooper

void rgb elıte wireless mıkrofon ışığı kapatma

mıkrofonu yukarı kaldırdıgım zaman mıkrofonun ucunda kırmızı ısık yanıyor bu ısık kapanıyor mu bır kaynak bulamadım da
  8. Cooper

void rgb elite wireless vs arctis 7

siz olsanız hangısını tercıh edersınız?
  9. Cooper

void rgb elite wireless dip ses sorunu

öncelikle selam arkadaşlar yenı almış oldugum voıd rgb elıte wıreless kulaklıgında dıp ses sorunu var icue yazılımın sıldıgım zaman dıp ses gıdıyor fakat yukleyınce gerı gelıyor çözümünü bılen var mı?
  10. Cooper

kulaklığı adaptör ile mi yoksa pc ile mi şarj etmeliyim

corsair void rgb elite wirelessı adaptörle şarj etsem bır sey olur mu?
  11. Cooper

equalizerdan anlayan bırı var mı?

corsair void rgb elite wireless kulaklıgım ıcın fps oyununda kullabılecegım equalizer bılen var mı equalizer ayarlamayı bılmıyorumda
  12. Cooper

corsair void elite rgb wireless dip ses sorunu

2 gün önce corsair void elite rgb wireless aldım İCUE programını indirdiğim zaman kulaklıkta dip ses oluşuyor programı silince dip ses gidiyor 1617886311 nasıl duzeltebılırım veya duzeltme gıbı bır şansım var mı?
  13. Cooper

corsair void elite rgb wirelessa 570 tl verilir mi?

20 ay garantili jelatini üzerinde corsair void elite rgb wireless buldum 700 tl den pazarlıkla 570 tl ye kadar düştük sizce alınır mı?
  14. Cooper

corsair void elite rgb wirelessa 700 tl verilir mi?

mediamarktan alınmış 2 ay kullanılmış garantili jelatini üstünde corsair void elite rgb wirelessa 700 tl verilir mi?
  15. Cooper

logıtech g533 e 400 tl verılır mı?

2. el bakıyorum bı arkadaşla 400 e anlaştık kutusu ogrencı evınde kalmıs 9 ay once alınmıs 400 tl verılır mı?
  16. Cooper

Bime gelecek olan arctis 1 alınır mı

artı ve eksi yönleriyle karsılastırıldıgında alınır mı sızce
  17. Cooper

Corsair Void Elite RGB Wireless Alınır mı?

sızce alınır mı?
  18. Cooper

logıtech g533 vs corsair void rgb elite wireless

sızce hangısını almalıyım?
  19. Cooper

600 tl ye g533 almak mantıklı mı

2. el temız g533 buldum 600 tl ye alınır mı?
  20. Cooper

arctıs 3 lımıted edıtıon 300 tl ye deger mı?

2. el cok az kullanılmıs arctıs 3 lımıted edıtıon buldum 300 tl ye deger mı?
Top Bottom