Arama sonuçları: *

1. berkay SİCİMLİ

220TLYE Gamepower Jin? (alınır mı ?)

arkadaslar yaklasık 2 yıldır gamepower magnus v2 kullanıyorum kulaklıkta bir sorun yok ama sadece mikrofonda sorun yasadıgım için değistiricem 220tlye almıcam tabii ki incehesapta indirim girmesini bekliyorum büyük ihtimal 190 200 TL'ye düşer alınır mı sizce ...
  2. berkay SİCİMLİ

Airpods aldım fakat tam anlayamadım

arkadalar orjinal airpods aldım fakat şey mantıgını anlamadım kutuyuda sarj etmek gerekiyor mu kulaklıgı kutunun içinde sarj ediyorum tamam ama mesela kulaklıkları cıkarıp kutuyuda sarj etmem gerekiyor mu ?
  3. berkay SİCİMLİ

200- 300 TL ARASI KULAKLIK ÖNERİSİ

Arkadaşlar kullanım amacım ilk başta oyun olucak =CSGO Ama mesela şarkı sesi falanda iyi olsun 200 300 tl bandında benim istediğim güzel bir kulaklık var mı önerileriniz var mı
  4. berkay SİCİMLİ

250 300 tl arası kulaklık önerisi 7.1

arkadaslar bütçem 250 300 tl arası kaliteli bir oyuncu kulaklıgı önerisi oynanılacak oyun (CSGO)
  5. berkay SİCİMLİ

Öneri Corsair Hs 35 319 TL'Ye alınır mı

Arkadaslar bütçem maks 340 bu kulaklık 319 TL'ye alınır mı...
  6. berkay SİCİMLİ

Kulak ici kulaklık önerisi pc icin

Bütçe 85 120 tl arası arkadaşlar pc de kullancam sadece şarkı dinlemek icin
  7. berkay SİCİMLİ

SteelSeries Arctis 3 7.1 Surround Siyah (2019)

1K ya bu kulaklık alınır mı arkadaslar https://www.itopya.com/steelseries-arctis-3-oyuncu-kulakligi-71-siyah-2019-edition/
  8. berkay SİCİMLİ

Kulaklık Önerisi Bütçe maks 200

Arkadaslar su an gamepower magnus v2 kullanıyorum nisanda 2 yıl olucak dip ses sorunu olmaya basladı ve 7.1'li bir kulaklıgımın olmasını istiyorum artık ama bana mikrofn kaliteside önemli orta olsun mesela magnus v2 mikrofonundan memnunum 200 tl ye 7.1 kulaklık önerisi olan arkadaslar var mı
  9. berkay SİCİMLİ

GameBooster H12 Rebel 7 RGB 7.1 Surround Siyah Gaming Kulaklık aLINIR MI

bi arkadasım almıs memnunum diyor 1.5 aydır kullanıyormuş 160 TL hak eder mi sizce 7.1 falanda var
  10. berkay SİCİMLİ

Gamepower luna Sitesinden driver kaldırılmıs

arkadasım bana kulaklıgı gönderdi fakat driver sitesinden kaldırılmıs driverı nerden bulabilirim
  11. berkay SİCİMLİ

Max 200 TL kulaklık önerisi

Arkadaslar 200 tl gaming rgb li falan kulaklık bakıyorum önerileriniz var mı
  12. berkay SİCİMLİ

130 180 TL Arası yüksek Ses Kaliteli Kulaklık

Gençler yüksek ses kaliteli kulaklık arıyorum mikrofnolu kulak üstü en fazla bütçe 180 ama 190 da olabilir
  13. berkay SİCİMLİ

gencler bu kulaklıgı alcam iyi midir bluettoh kulaklık

https://www.trendyol.com/mf-product/0372-kulak-ustu-kablosuz-bluetooth-kulaklik-siyah-p-37702392?boutiqueId=316800&merchantId=137389 BU KULAKLIGI almayı planlıyorum 100 TL'ye bluettoh kulaklık pcde kullancam sarkı dinlemek için sadece cünkü ayrı gaming kulaklık var alınır mı bu bluetooh kulaklık...
Top Bottom