Arama sonuçları: *

1. BurakPasha

Öneri 1000 TL'ye Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık

Kulağı kapsayan bir kulaklık önerir misiniz? JBL 510BT tarzı kulaklıklar rahat gelmiyor bana ve kablolu kulaklık gibi tam kapsayacak rahat bi kulaklık düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir?
  2. BurakPasha

Öneri JBL T500BT Kulaküstü kulaklık alınır mı?

Bu bütçe civarında başka tercih edebileceğim bir kulaklık var mıdır...
  3. BurakPasha

iphone 7 aux dönüştürücü önerisi

Arkadaşım iphone 7 kullanıyor ve aux uçlu kulaklığını telefona takmak istiyor. Aux girişi olmadığından dönüştürücü önerisi istiyorum. Direkt orijinal alıp geçmeli miyim yoksa orjinal ile aynı performansı veren uygun ürünler var mı?
  4. BurakPasha

500tl Civarı Bluetooh Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar günlük kişisel kullanımda beni idare edecek bir şey arıyorum. Aşağıda abdullah abinin önerdiği cihaz var. Bu fiyata gürültü engellemeli vs. iyi kulaklık bulunur mu? Abdullah abinin önerdiği
  5. BurakPasha

Öneri Cloud Stinger vs Fury X vs Arctis 1 wireless

Arkadaşlar bu 3 kulaklıktan hangisini almalıyım? VALORANT oynuyorum sadece.
  6. BurakPasha

Sanal 7.1 Neden Önerilmiyor?

Arkadaşlar çoğu e-sporcu "Sanal 7.1" önermiyor. Sizce neden? Gerçek 7.1'li bildiğiniz kulaklık var mı?
  7. BurakPasha

ASUS TUF Gaming H3 Alınır mı?

Arkadaşlar bu ürün indiirimde 380TL. 380 TL ye alınır mı bu kulaklık? Bu fiyata daha iyisini bulabilir miyim? Birde bu kulaklıktan daha mı iyi? https://www.itopya.com/cooler-master-ch321-usb-ses-kartli-mikrofonlu-rgb-oyuncu-kulakligi/
  8. BurakPasha

Öneri 300-400 7.1 Kulaklık önerisi - (Gaming ve Müzik dinlemelik.)

Arkadaşlar kulaklık almak istiyorum. Başlıkta belirttiğim gibi gaming ve müzik dinlemelik. Aklımda 1 tane var; https://www.hepsiburada.com/rampage-r36-drop-7-1-gaming-mikrofonlu-kulaklik-siyah-p-HBV00000MXBC7?magaza=OZENTECH Şunu da düşünmedim değil...
  9. BurakPasha

Yardım Arctis 1 wireless alınır mı?

Arkadaşlar Arctis 1 Wireless almak istiyorum. Bu kulaklığı hem oyun için hem de dışarıda normal kulaklık olarak kullanmak için almak istiyorum. Tasarımı gayet güzel ve dışarıda sırıtmayacak bir kulaklık. Fakat bunlar sadece görüşün olarak böyle. Özellikleri vs. nasıl? Yanlış hatırlamıyorsam...
Geri