Arama sonuçları: *

1. FKT74

Oyun için IEM kulaklık önerisi

Herkese merhabalar. PC de oyun oynamak ve müzik dinlemek için sesi net olan iEM kulaklık arıyorum. 2000 TL bütçem var. İlgilenirseniz sevinirim. Duruma göre bütçenin üstüne çıkabilirim.
  2. FKT74

Oyun için IEM kulaklık önerisi

Başlıkta belirtiğim gibi pc de oyun oynamak ve müzik dinlemek için kulaklık arıyorum. Kulak üstü kulaklıklar kafamı ve kulaklarımı ağrıttığı için kulak içi ve IEM bir kulaklık arıyorum. 2500 - 3000 TL kadar bütçem var bütçeyi biraz aşabilirim. Ayrıca bass ları iyi olursa güzel olur.
  3. FKT74

Yardım 2500 TL Bluetooth kulaklık önerisi

2500 TL bütçem var kulak içi bi Bluetooth kulaklık arıyorum genel olarak müzik dinlemek için kullanacağım kaliteli ve uzun ömürlü bir şey önerirseniz sevinirim.
  4. FKT74

2000tl kulaklık önerisi

Selamlar herkese. 2k civarı kablosuz Bluetooth kulaklık arıyorum. Genel olarak telefondan müzik dinlemek için kullanacağım. Kulak içi olursa iyi olur. Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. FKT74

2000 TL kablosuz kulaklık önerisi

İyi akşamlar herkese. 2000-2500 TL bütçem var günlük kullanımda sıkıntı çıkarmayacak kaliteli bir kulaklık arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genellikle müzik dinlemek ve video izlemek için kullanacağım. Kulak üstü veya içi fark etmez ama kulak içi olursa daha iyi olur.
  6. FKT74

Çözüldü✓ Kulaklıkta RGB yi kapatmak için hangi kabloyu kesmeli yim.

Arkadaşlar gamepower kyruse kulaklığım var software üzerinden RGB desteği olmadığı için kulaklığın RGB lerini kapatmak istiyorum. Kulaklığın içini açtım hangi kabloyu kesmeli yim bir bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
  7. FKT74

Gamepower Kyruse ışıkları kapanıyormu?

Herkese İyi günler. Gamepower Kyruse kulaklığım var kullanma kılavuzunda kulaklıkta ki kontrol kumandasındaki LED tuşu ile RGB lerin kapanacağını belirtiyor fakat ne kadar basarsam basayım 4 ışık modu arasında gidip geliyor. Normalde marka gamepower olduğu için sormazdım fakat kullanma...
Geri