Arama sonuçları: *

1. Yasin Çelik

JD 712 Sağ Kulaklıktan Ses Gelmiyor!

Merhaba arkadaşlar; Yaklaşık bir sene önce satın almış olduğum JD 712 kulaklığın sağ tarafından ses gelmiyor. Bu kadar kısa sürede patlamasına şaşırdım açıkçası, birkaç sene daha gider diye düşünüyordum. Teknoloji şans işi falan diyeceksiniz eyvallah ama malzeme kalitesinin düşük olması çok...
  2. Yasin Çelik

JD 712 Mikrofon Sesi Kendi Kendine Kısılıyor

Merhabalar arkadaşlar; JD 712 kulaklığım ile canlı derslere katılıyorum ve son zamanlarda sesin kendi kendine kısılması sorunu ile karşı karşıyayım. Biraz çalışıyor sonra Ses Düzeyi 0'a kadar düşüyor. Ses ayarlarına girip mikrofonun ses düzeyini her seferinde arttırmam gerekiyor. Derslerde...
  3. Yasin Çelik

[Çözüldü] Haylou GT1 vs GT1 Plus - Fiyat farkına değer mi?

Merhabalar arkadaşlar; TWS kulaklık arayışımda bu iki ürün arasında kaldım. GT1'in fiyatı 120TL iken, GT1 Plus'ın fiyatı 160TL. GT1 Plus'ta Qualcomm QCC3020 çipseti bulunurken; GT1'de Realtek çipseti bulunmakta. Ek olarak GT1 Plus'ın şarjı Qualcomm'un güç verimliliğinden dolayı birazcık daha...
  4. Yasin Çelik

Yardım 150TL Kablosuz Kulaklık Önerisi

Merhabalar dostlar; Redmi Airdots almayı planlarken birçok farklı model ile karşılaştım. Haylou GT1 Pro/Plus modelleri kafamı epey karıştırdı. Hangi kulaklığı almam gerektiği konusunda kararsızım. 150TL civarında tam kablosuz kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Nedenleriyle birlikte belirtirseniz...
  5. Yasin Çelik

Yardım Nereden orjinal Redmi Airdots bulabilirim?

Merhabalar dostlar; Xiaomi Redmi Airdots almak istiyorum ancak orjinal/replika olayı çok kafamı karıştırdı. Birçok yerde satışı bulunuyor ve fiyat farklılıkları da var. Trendyol'da 40.000 değerlendirme almış ürün için bile replika diyenler var. Orjinal Airdots'u en uygun fiyatlı nerede...
  6. Yasin Çelik

Çözüldü - Bu Airdots orjinal midir?

Merhabalar dostlar; 70TL bütçem ile Trendyol indirimlerinden JBL T110 almayı düşünüyordum. Ancak n11'de 105TL gibi çok uygun bir fiyata Xiaomi Redmi Airdots gördüm. Kablosuz ve ses kalitesinden emin olduğumuz bir kulaklığı almak daha mantıklı geldi. Ama ürünün orjinalliği konusunda aklıma şüphe...
  7. Yasin Çelik

[Rehber] JamesDonkey ve GamePower Kulaklıklarda Dip Ses Sorunu Çözümü

JD 712 kulaklık kullanıyorum ve dip ses sorununu çözmek için forumlarda okumadığım konu kalmadı. Garantiye gönderdim aynı kutuya koyup hiçbir şey yapmadan geri gönderdiler. Gerçi JD'nin garantisinden ne beklenirdi ki. En sonunda herkes kendi göbeğini kesmeli dedim ve aklıma gelen her türlü...
  8. Yasin Çelik

Steelseries Arctis 3 7.1 Surround Headset İncelemesi

Selamlar, Trendyol üzerinden 470 TL'ye aldığım Arctis 3'ü inceleyeceğim. Öncelikle 400-500 TL fiyat aralığında oyuncu kulaklığı önerisi konularını çok görüyorum. Konu hem inceleme, hem de o bütçe aralığındaki kulaklıkların değerlendirilmesini içerecek. Kutusu: Klasik Steelseries kutu...
Top Bottom