Arama sonuçları: *

1. Batcet

Öneri 500-600₺ Bandında Oyuncu Kulaklığı Önerisi.

500-600₺ Bandında Oyuncu Kulaklığı Önerir misiniz rica etsem ? -Genel olarak CSGO tarzı oyunlar oynadığım için ses kalitesi ve mikrofonun iyi olması benim için daha iyi.
  2. Batcet

Öneri 500-600₺ Bütçeye Bluetooth Kulaklık Önerisi

500-600₺ Bütçeye Bluetooth Kulaklık Önerilebilir misiniz rica etsem? Mümkünse Kulaklık içi olursa benim için daha iyi olur. Yardımcı olursanız sevinirim Hayırlı Akşamlar.
  3. Batcet

JBL T110 Kulaklığımın çakma olduğunu nasıl anlarım

Herkese merhabalar JBL T110 Modeli kulaklık aldım Bu ürünün çakma ya da orjinal olduğunu nereden anlayabilirim ? Ayrıca yüksek sesle müzik dinlerken Basslarda ufak bi karıncalanma var gibi
  4. Batcet

jbl t110 kulaklığımın çakma olduğunu nasıl anlarım

Herkese merhabalar JBL T110 Modeli kulaklık aldım Bu ürünün çakma ya da orjinal olduğunu nereden anlayabilirim ? Ayrıca yüksek sesle müzik dinlerken Basslarda ufak bi karıncalanma var gibi
  5. Batcet

Mikrofonumda Çok Fazla Cızırtı Geliyor

Normalde mikrofonumda sıkıntı yoktu Bu akşam saatlerinde oyun oynarken arkadaşım mikrofonumdan cızırtı geldiğini söyledi. Ses kaydedici ile dinlediğimde baya bir cızırı geliyor Hatta cızırtı konuştuğum cümleyi bastırıyor Kısacası mikrofondaki cızırtı problemini nasıl çözerimi yardımcı...
  6. Batcet

RAMPAGE Favory Nasildir ?

Bunu almayı düşünüyorum Sizce alınır mı? Bu bütçeye başka kulaklık önerir misiniz?
Geri