Arama sonuçları: *

1. kutluyasayan

İkinci el arctics 7 fiyatı nasıl?

Yeni kulaklığa ihtiyacım var anlaşmayla 2000e kadar düşürdüm adam direk kabul etti 2000i keşke biraz zorlasaymışım :D ürün temiz garantisi bitmiş kutusu var pedler sağlam bu fiyata daha iyi bir ikinci el kulaklık bulabilir miyim 1738248685 Not: 7+ değil klasik 7 2019 edition bilginize
  2. kutluyasayan

Yardım 4500 TL Kulaklık Önerisi

Merhabalar şuanda arctics 1 wireless kullanıyorum daha iyi bir kulaklığa geçmek istiyorum sadece oyunda kullanacağım ve kablosuz olması şart teşekkürler 1734777609 Öneriniz var mıdır yada biraz daha biriktirip arctics 7+ felan mı alsam
  3. kutluyasayan

Çözüldü✓ FİFİNE A6T ALİNİR Mİ

Merhaba bütçem 2000tl https://www.itopya.com/fifine-ampligame-a6tw-rgb-yayinci-usb-beyaz-mikrofon-seti_u23314?gad_source=4&gclid=CjwKCAjwo6GyBhBwEiwAzQTmc_ObDnc4r80QwD5uTayoRbKq7S2YYwAQ25xKgSVk4X1VwHyDhoneSxoCsfkQAvD_BwE İncelemesi olsun fiyatı olsun bana uygun geldi bilen varsa önerebilir mi?
  4. kutluyasayan

Çözüldü✓ 3000TL MİKROFON ÖNERİSİ

Merhaba böyle uzatmalı oluyor ya havada duruyo felan o standla beraber bana kaliteli bir mikrofon lazım arkadaşlarla konuşmak ve video çekerken kullanacağım kulaklığın mik beni memnun etmiyor bütçem 3k eğer aşiri kaliteli bütçeni artır bunu al diyeceğiniz varsa 4k Max çıkabilirim.
Geri