Arama sonuçları: *

1. Burakrocky

dongle takınca MS artıyor

arkadaşlar iyi akşamlar ben laptop kullanıyorum cs2 oynarken genelde 10 ms alırım 8/9/10/11 gibidir MS değerlerim.dün mediamarktan Razer Blackshark V2 Pro aldım , şimdi cs2 oynuyorum ve kulaklığı kullanıyorum ,dongle ile kullanıyorum falat MS değerlerim 17 yi buluyor ne yapmam lazım ,ses...
  2. Burakrocky

blackshark v2 mi nova7 mi

şimdi mediamarktayım steelseries nova 7 almayı düşünüyordum lakin ordaki çalışan ağabey bana razer blackshark v2 pro’yu önerdi . sesi falan nova 7 ye gore daha iyi nova7 5.900 tl blackshar 7.300 tasarım benim için cok onemli nova 7 tasarımda daha iyi bana gore fakat blackshark v2 nin ses...
  3. Burakrocky

Yardım Steelseries arctis 1

Hem blootuthlu hem kablolu galiba gorunus olarak cok guzel fiyatıda makul geldi sizce alınır mı 40mm Sizce alınır mi kullananız var mı?
  4. Burakrocky

Steelseries arctis nova 1

Fiyatı uygun geldi nedense,kullanan var mı yada nasıldır yardımcı olur musunuz,birkaç tane videosunu izledim iyi gibi gözüküyor. Bana gore tek sıkıntısı kablolu olması ama en sağlamı kablo aslında. Rekabetçi oyunlar oynuyorum genelde,baslı yuksek sesli müzikler dinlemeyi seviyorum Ses...
Geri